Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Χρειάζονται και εναλλακτικές........




Η τύχη όπως είπαμε δεν είναι ανεξάντλητη και κάποια στιγμή σου γυρνάει την πλάτη όταν την χρησιμοποιείς πολύ. Έτσι και στα Πήγαδια της Ξάνθης παρότι ο Π.Α.Σ. Γιάννινα δεν μπορεί να πει κάνεις ότι έδειξε κακό πρόσωπο, είχε για μια ακόμη φορά πρόβλημα στο να δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Ηττήθηκε από την Ξάνθη με σκορ 2-0, χωρίς οι "Ακρίτες" να είναι πολύ καλύτεροι και σπάζοντας μια δυσμενή παράδοση γι' αυτούς. Μέχρι το 22΄ που πέτυχαν το γκολ, είχαν μια ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά από εκεί και μετά οι κυανόλευκοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή.

Μόνο με την κατοχή της μπάλας όμως και περιμένοντας τον αντίπαλο δεν γίνεται να παίρνεις βαθμούς συνέχεια. Πρέπει να βγεις και μπροστά, να δημιουργήσεις, να διεκδικήσεις, πριν δεχτείς γκολ. Κάτι που ο Π.Α.Σ. δεν το κάνει και έχουν μάθει πλέον όλοι πως παίζει παθητικά κυνηγώντας την αντεπίθεση.

Οι γηπεδούχοι πριν πετύχουν το γκολ είδαμε να πιέζουν ψηλά και κατάφεραν αρκετές φορές να προκαλέσουν σύγχυση και να κλέψουν την μπάλα. Ο Π.Α.Σ. μέσω του προπονητή και των παικτών του, πρέπει να βρει και εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού, ειδικά για τα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν και πρέπει να δημιουργήσει ο γηπεδούχος τις ευκαιρίες.



Υ.Γ. 
Η τύχη έδειξε να μας προειδοποιεί στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, όσον αφορά το πως μπήκε.....


















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου