Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Εξορκισμός στη λάσπη!!!



Την παράδοση 24 χρόνων χωρίς νίκη στην Α' Εθνική επί του Πανιώνιου έσπασε σήμερα ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που επιβλήθηκε με σκορ 1-0, και παραμένει κοντά στην πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το γήπεδο ήταν σε παρά πολύ άσχημη κατάσταση μετά και την συνεχόμενη κακοκαιρία, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, ώστε να βλέπουμε στην ουσία μια "λασπομαχία". Αναμενόμενο λοιπόν να μην δούμε ποδόσφαιρο ποιότητας, με την μπάλα πολλές φορές να "κολλάει" στο βούρκο. 

Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο, μιας και είναι καθημερινή, αλλά εκδηλωτικός. Γύρω στους 30 και οι φίλοι του Πανιωνίου στο πέταλο των φιλοξενούμενων, αρκετά προκλητικοί με την είσοδο τους στην κερκίδα. Ανέβηκαν στα κάγκελα και προκαλούσαν. Αστυνομία στην κερκίδα τους πουθενά.



Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Π.Α.Σ. προσπάθησε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο αλλά...... σε λάθος γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος όπως είπαμε δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Βέβαια εκτός του κακού γηπέδου, είχε να ξεπεράσει και το εμποδίου του διαιτητή Ζαχαριάδη που πολύ εύκολα έβγαζε κίτρινη κάρτα σε παίκτες των κυανόλευκων, ενώ τα φάουλ του Πανιωνίου δεν τα έβλεπε καν. Χαρακτηριστική φάση στο 82΄ όταν ο Τασούλης πάει και με τα δυο πόδια να κόψει την μπάλα και ευτυχώς δεν βρίσκει τον Ακόστα, χωρίς να υποδεικνύεται καμία παράβαση.

Στο 1ο ημίχρονο ο Π.Α.Σ. είχε μια εμφανής υπεροχή, αυτό φαίνεται έξαλλου κι από τις φάσεις που δημιούργησε και το γκολ που πέτυχε, ενώ ο Πανιώνιος εκτός από μια απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν απείλησε.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο αλλά και πιο κακό. Ο Π.Α.Σ. έχασε κάποιες ευκαιρίες, όχι όμως σημαντικές . Με το ρευστό 1-0 ο Πανιώνιος πίεσε στα τελευταία λεπτά για κάτι καλό, αλλά δεν τα κατάφερε. 



Το φιλμ του αγώνα :

Στο 11΄ο Καρανίκας κάνει ψηλή μπαλιά από τα δεξιά βρίσκοντας τον Ζάιρο, αυτός μπαίνει μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του περνάει ψηλά άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ : Στο 17΄ έρχεται το γκολ, όταν από εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη πλάγια και αριστερά έξω από την περιοχή, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μιχαήλ με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του "γάμα" της εστίας και μέσα, για το 1-0.

Στο 33΄ ο Ζάιρο με ατομική ενέργεια από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή και μένει όρθιος παρά το σπρώξιμο από τον αντίπαλο του, αλλά από πολύ πλάγια θέση σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Γιαννιώτη.

Στο 40΄ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φούντα, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

Λήξη ημιχρόνου



Στο 59΄ο Κοζορώνης κάνει τη σέντρα από αριστερά, δημιουργείται μια σύγχυση μέσα στην περιοχή του Πανιώνιου και πολλές κόντρες, αλλά την μπάλα απομακρύνει μακρυά ο Κόρμπος.

Στο 75΄ ωραία σέντρα του Κόντε από τα δεξιά που βλέπει μόνο του τον Γαρουφαλιά, αλλά αυτός δεν προλαβαίνει να "τσιμπήσει" την μπάλα και διώχνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. 

Στο 89΄ σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασούντ, ο Κόρμπος πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Πασχαλάκης αποκρούει ενστικτωδώς.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρίσβανης πιάνει ωραίο σουτ εκτός περιοχής, που περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Καρανίκας, Σκόνδρας, Ναδάλες (58' Γαρουφαλιάς), Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Ακόστα, Ναδάλες, Ζάιρο (90+4' Μπουκουβάλας), Κόντε (90+5' Γιάκος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88' Καθάριος), Μασούρας (73' Ταποκό), Φούντας (61' Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν.











ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου