Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο Π.Α.Σ. στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών!!! (Videos)




Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. κρίνονταν το άλλο εισιτήριο για το τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μεταξύ της Κ-20 του Π.Α.Σ. Γιάννινα και του Θρίαμβου Σερβιανών!

Νικητές αναδείχθηκαν οι κυανόλευκοι, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στην διαδικασία τον πέναλτι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε το σκορ στο ισόπαλο 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν επικίνδυνες φάσεις, εκτός από ένα σουτ του Αλεξίου στο 38΄ που απέκρουσε ο Κυρικλίδης

Στο 47΄ ο Αλεξίου Βάιος ανατράπηκε εντός περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπούρμπος για το 0-1. Άμεση απάντηση από τον Λιάσο στο 53΄, με δυνατό σουτ εντός περιοχής για το 1-1. Στη συνέχεια σουτ εκατέρωθεν φεύγαν λίγο έξω από τις εστίες. Στο 75΄ σε αντεπίθεση για τον Π.Α.Σ. ο Αλεξίου πάσαρε στον Σιχλοιμίρη, κι αυτός από κοντά έκανε το 2-1. Στο 77΄ αδύναμο σουτ του Ψαρρά Ι. στην αγκαλιά του Κυρικλίδη. Στο 86΄ ο Μπούρμπος εκτελεί το κόρνερ, κεφαλιά του Τζίμα και 2-2.

Το ματς οδηγείται στην παράταση, χωρίς κάτι αξιοσημείωτο. Ο Μπάλλας αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 100΄.  

Η διαδικασία των πέναλτι είχε ως εξής :

Λιάππης 1-0
Τζίμας απόκρουση Παπαϊωάννου
Λιάσος 2-0
Σκούφης 2-1
Ψαρράς Ν .3-1
Κοντογιάννης 3-2
Παπαδόπουλος 4-2
Κατσάνος 4-3

Ψαρράς Ι. 5-3



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου, Λαμπίρης (46' Λίασος), Καινούργιος (31' Αλεξίου), Τσιέπας, Σιουκολάνη, Ψαρράς Ν., Λιάππης, Μούτσιος, Σιχλοιμίρης, Ψαρράς Ι., Μαλάμος (46' Παπαδόπουλος).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ: Κυρικλίδης, Γόγολος, Σκούφης, Τζίμας, Κατσάνος, Γούλας (81' Χροστοφορίδης), Αλεξίου (111' Νάσης), Μπούρμπος, Θανάσης, Μπάλλας, Κομπίλας (69' Κοντογιάννης).

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου