Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Αγγίξε τα 100 η Καστρίτσα!!! Τρίποντο για το Επισκοπικό!!!




Στο γήπεδο Καστρίτσας ο τοπικός Αγροτικός φιλοξένησε τον Αχέρων Ρωμανού και πήρε τη νίκη με σκορ 4-3!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τα 100 γκολ ενεργητικό και σίγουρα θα τα ξεπεράσουν την τελευταία αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε ο Βαγγελής με ατομική ενέργεια στο 9΄. Στο 27΄ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τετ-α-τετ του Νάσση Θ.. 

Στο 47΄ σε αντεπίθεση, ωραίο σπάσιμο του Βαγγελή στον Μαρούλη που με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-0. Στο 66΄ ο Φαρμάκης με σουτ εντός περιοχής μειώσε σε 3-1. Στο 68΄ κάθετη του Μπούνα Π. στον Νάση Θ. και το 3-2. Στο 70΄ κλέψιμο στο κέντρο από πλευράς γηπεδούχων και με σουτ ο Σακαρέλης κάνει το 4-2. Στο 89΄ παράλληλη μπαλιά του Μπούνα Π. στον Νάση Θ. για το τελικό 4-3.

Δυο αποβολές στο 89΄, κόκκινη στον Νάκο και Μπούνα Χ..

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Κασίλας Δ., Βασάκος (Γούλας 9΄), Τσακιρίδης, Νάκος, Τομαράς, Τσέλλιος, Τσιάκος, Τσίλης, Μαρούλης, Βαγγελής, Κατσίλας Ε. (Σακαρέλης 58΄)

ΡΩΜΑΝΟ : Αποστολάκης, Μπούνας Χ., Αγγέλης, Αδαμίδης, Ρούκος (Ντάφλος Η. 80΄), Φαρμάκης (Πόγιας 79΄), Μπούνας Π., Μίχας, Νάσης Θ., Γούλας, Ντάφλος Ν. 















Στο Ενωσιακό γήπεδο το Επισκοπικό υποδέχτηκε σε ένα αδιάφορο ματς την Χρυσοβίτσα και πήρε μόλις την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 3-2!

Το σκορ άνοιξε ο Κίτσος με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Γιώτη. Στη συνέχεια δυο γκολ από τον Πεζόδορμο Χ., το ένα σε φάση τετ-α-τετ με πλασέ και το άλλο με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και ο Μπαλλατζία σε φάση τετ-α-τετ μείωσε σε 3-1. Προς το τέλος του ματς γκολ και για τον Tafa με κεφαλιά για το τελικό 3-2.

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου