Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Φουλ για πλει οφ η Δαφνούλα!!!




Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς η Δαφνούλα υποδέχτηκε τον Αετό Αετορράχης και πήρε την νίκη με σκορ 3-0!

Μια νίκη που την εδραιώνει στις θέσεις που οδηγούν στα πλει οφ ανόδου. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Στο 2΄ πλασέ του Μαντεργκόνα σε φάση τετ-α-τετ με τον Κρανά, πάνω στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Στο 29΄ σουτ του Πρέντζα περνάει λίγο άουτ. Στο 35΄ καλό σουτ του Ζιάρκα, αποκρούει ο Κρανάς. Στο 36΄ κόρνερ του Στάθη, κεφαλιά του Χρήστου Δ., η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς και περνάει κόρνερ. Στο 37΄ ο Λάγος Γ. κάνει χέρι μέσα στη περιοχή και αποβάλλεται. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Ράπτης για το 1-0.

Στο 52΄ ωραία απόκρουση του Τζελέτα σε φάουλ του Ζώη. Στο 55΄ κούρσα και σουτ του Κατσαμπίρη, αποκρούει ο Κρανάς. Στο 67΄ φάουλ από τον Οικονόμου, μπλοκάρει ο Κρανάς. Στο 85΄ σέντρα του Κωλέτσιου από δεξιά, σουτ στη κίνηση από τον Κατσαμπίρη και 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Ζιάρκας με κοντινό πλασέ διαμορφώνει το τελικό 3-0. 



Α.Ε. ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ : Τζελέτας, Χήτας, Σταύρου Δ., Λαγός Β, Οικονόμου, Χρήστου Δ., Ζιάρκας, Στάθης (89’ Λαγός), Κατσαμπίρης, Ράπτης (84’ Κωλέτσιος), Μαντεργκόνα (63’ Σταύρου Αλ.)


ΑΕΤΟΣ ΑΕΤΟΡΡΑΧΗΣ : Κρανάς, Λαγός Γ., Τσιόκος, Πάνου Γ. (48’ Χριστογιάννης), Λιόντος, Γκούμας (73’ Κατσάνος), Καλτσούνης, Γιώτης, Σιώζος (46’ Τσάβος), Ζώης, Πρέντζας

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου