Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Το Πέραμα το γειτονικό ντέρμπι!!!




Στο γήπεδο Ελεούσας η τοπική Θύελλα φιλοξένησε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς την Προοδευτική Περάματος και ηττήθηκε με σκορ 1-3!

Στο 14΄ σουτ του Νούγια αποκρούει ο Τόμπρας, στην επαναφορά ο Κωνσταντινίδης σουτάρει άουτ. Στη συνέχεια σουτ του Βελτσίστα και η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο 29΄ σουτ του Μπάρκα, αποκρούει ο Γεωλδάσης. Στο 34΄ όμως είναι πιο ο εύστοχος και ανοίγει το σκορ. Στο 39΄ εκπληκτική απόκρουση του Γεωλδάση με το ένα χέρι σε φάουλ του Τσάμου. Στο 42΄σουτ του Πασχάλη αποκρούει ο Τόμπρας, η μπάλα πάει στο δοκάρι και ο Βελτσίστας δεν μπορεί να σκοράρει.

Στο 51΄ λάθος διώξιμο της μπάλας από την άμυνα της Ελεούσας και ο Μπάρκας έκανε το 0-2. Στο 67΄ ο Βελτσίστας πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Διονάτος. Στο 76΄ ο Μπάρκας μετά από κλέψιμο της μπάλας μπήκε στην περιοχή και έκανε το 0-3. Στο 84΄ σουτ του Πασχάλη Ε. και μειώνει σε 1-3. Στο 90΄ οριζόντιο δοκάρι με τον Τσάμο από κοντά. 


ΕΛΕΟΥΣΑ : Γεωλδάσης Γ., Γιώτης, Πότσης, Οικονόμου, Πασχάλης Χ., Μπαιραμπάς (Πεπόνης 56΄), Σοκορέλης (Σοφίας 65΄), Κωνσταντινίδης, Βελτσίστας, Νούγιας (Τσίκας 82΄), Πασχάλης Ε.

ΠΕΡΑΜΑ : Τόμπρας, Διονάτος, Ντόβας (Μανούρης 60΄), Στόλης (Τσίκας 71΄), Φώτης, Τσάμος, Ζήσης, Παπαδόπουλος, Μπάρκας, Μαργώνης, Πεχλιβάνης 














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου