Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Γκρέμισε τα Πράμαντα και "καπαρώνει" θέση στα πλει οφ!!!




Στο γήπεδο των Πραμάντων η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 1-4!

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρωτιά στον όμιλο, εκεί που βρίσκεται πλέον η Α.Ε.Μ. με τρεις βαθμούς διαφορά. Ο Βοτανικός με αυτή τη νίκη έκανε πολύ σημαντικό βήμα ώστε να "καπαρώσει" μια θέση για τα πλει οφ ανόδου.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 39΄ με τον Μπίσελα που πήρε τη μπάλα από διώξιμο του Μπαρέκου, πρόλαβε στο σπρίντ τους αμυντικούς των γηπεδούχων και σκόραρε. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και ο Κοκκιάδης με μονοκόμματο σουτ, μετά από κόρνερ του Ποζιόπουλου, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο διαμαρτύρονται για πέναλτι. 

Με το καλήμερα της επανάληψης ο Ρομποτής κάνει κάτι σαν σέντρα-σουτ και η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι κοντά στο "γάμα" και καταλήγει στο πλεχτό για το 3-0. Στο 51΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκκιάδη και 4-0. Στο 65΄ φάουλ από τον Σιαπλαούρα Κ. που μειώνει σε 1-4. Στη συνέχεια ο Χρύσης είχε κεφαλιά στο δοκάρι από πολύ κοντά. Στο 90΄ ο Κονταξής βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Ζώτο, αλλά νικιέται από τον αντίπαλο γκολκίπερ. 


ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Καλλιάς, Θανάσης, Μπάμπης, Χρύσης, Δόσης, Χήρας, Γκεσούλης, Τσάντας (Κονταξης 74΄), Σιαπλαούρας Δ., Λιόντος, Σιαπλαούρας Κ. (Filaj 80΄)

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Ζώτος, Λέζος, Σιώλος (Λεπίδης 46΄), Κωνσταντής, Μπαρέκος, Τσίφτσης, Ποζιόπουλος (Τζήμας 63΄), Διαμάντης, Μπισέλας (Κωστάκης 73΄), Ρομποτής, Κοκκιάδης. 
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου