Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Διπλό και συγκατοίκηση ξανά για την Ανατολή!!!


Στο γήπεδο Σερβιανών ο τοπικός Θρίαμβος φιλοξένησε την Ανατολή και ηττήθηκε με σκορ 2-5!

Οι "Πόντιοι" με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Κρανούλας συγκατοικούν πλέον μαζί της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 20΄ ο Θανάσης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια η Ανατολή απείλησε με τον Τζιάλλα και τον Παπαρούνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 44΄ φάουλ του Μπούρμπου, προβολή του Μπάφα και 2-0. Στο τέλος του ημιχρόνου σουτ του Λιαπάκη για το 2-1. 

Στο 48΄ ο Γόγολος έδιωξε άτσαλα και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Σερβιανών. Στο 58΄ σουτ του Δήμου, με τις γροθιές διώχνει ο Κυρικλίδης. Στο 61΄σουτ του Παπαρούνα για την ισοφάριση σε 2-2. Στο 66΄ σέντρα του Τζιάλλα και ο Ορφανός από κοντά έκανε το 2-3. Στο 72΄ ο Τζιάλλας από κοντά έκανε το 2-4. Στο 81΄ αυτογκόλ του Τζίμα για το τελικό 2-5.


ΣΕΡΒΙΑΝΑ : Κυρικλίδης, Γόγολος, Νούτσος, Τζίμας, Ντόμαρης, Μπάφας, Αλεξίου, Μπούρμπος (Χριστοφορίδης 46΄), Θανάσης, Μπάλλας, Κομπίλας (Κωστής 73΄)

ΑΝΑΤΟΛΗ : Γρηγοριάδης, Δήμος (Ορφανός 56΄), Φίλιος, Παπαβασιλείου, Μπίζιος (Δρόσος 74΄), Λιαπάκης, Κατσίφας, Γήτας, Τσιαφίτσας (Νικολάου 56΄), Παπαρούνας, Τζιάλλας
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου