Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πολλά γκολ στην Περίβλεπτο!!!




Στο γήπεδο Περιβλέπτου ο τοπικός Π.Α.Σ. υποδέχτηκε την ομάδα της Κόντσικας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και πήρε τη νίκη με σκορ 4-2!

Το σκορ άνοιξε ο Καταγής στο 10΄ μετά από λάθος διώξιμο του γκολκίπερ Κέτογλου. Άμεση απάντηση από τους φιλοξενούμενους, όταν στο 12΄ ο Ντρης με γυριστό σουτ, μετά από κόρνερ του Γκολφινόπουλου έκανε το 1-1. 

Στο 65΄ ο Φειζουλάι σπάει ωραία στον Χαρίση που με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-1. Στο 67΄ δυνατό σουτ του Θωμόπουλου εντός περιοχής για το 2-2. Στο 71΄ ο Μπούκας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση. Στο 74΄  μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Χαρίσης σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Κέτογλου για το 3-2. Ο ίδιος παίκτης με παρόμοιο τρόπο γράφει το τελικό 4-2 στο 79΄.



ΠΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ : Κότικας, Φέντζουλα, Μπούκας Γ, Καταγής, Ρίζος, Θανασιάς (66' Καραμπασογλου), Νάστος, Μπούκας Δ., Χαρίσης, Πασχάλης, Μπενέκος.


ΑΟ ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ : Κετογλου, Ζέκιος, Μεχμετάι, Χήκας (74' Παππάς), Ντρης, Τζώρτζης, Σταματάκης (85' Γεωργιάδης), Μαγκλάρας, Κίτσος, Γκολφινόπουλος, Θωμόπουλος.














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου