Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Εφτάρα και την τύχη στα πόδια του το Ανήλιο!!!




Στο γήπεδο Ανηλίου η τοπική Ρόνα υποδέχτηκε τον Πύρρο Μπιζανίου και τον συνέτριψε με σκορ 7-1!

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη κρατάνε την τύχη στα πόδια τους και τελευταία αγωνιστική παίζουν με το αδύναμο Περιστέρι, ενώ Κάστρο και Ραφταναίοι θα έχουν σίγουρα απώλεια βαθμών αφού παίζουν μεταξύ τους.

Το σκορ άνοιξε στο 7΄ ο Βαρσάνης Α. με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Παίλα Γ.. Στο 14΄ σουτ του Χήτα Ν. για το 2-0. Στο 25΄ ο Λαδάς είχε δοκάρι σε κεφαλιά που επιχείρησε. Στο 36΄ ο Τζαρούχης με μακρινό σουτ κάνει το 3-0. 

Στο 47΄ ο Βαρσάνης με σουτ και ασθενής απόκρουση του Μηλιώτη κάνει το 4-0. Στο 55΄ το 5-0 με δυνατό σουτ του Χήτα Ν.. Στο 60΄ τετ-α-τετ του Παίλα Γ. και με λόμπα σκοράρει για το 6-0. Δυο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης πήρε την επαναφορά από απέκρουση και έκανε το 7-0. Τελικό 7-1 στο 64΄ με προβολή του Λαδά. Ευκαιρίες με Λαδά και Μπούκα για το Μπιζάνι πέρασαν ανεκμετάλλευτες. 


ΑΝΗΛΙΟ : Παίλας Θ., Χήτας Ι. (Βαρσάνης Γ. 59΄), Κωσταμένας Δ., Μπίσας (Γιαννούλης 73΄), Κωσταμένας Ι., Τσίμπός, Παίλας Γ., Χήτας Ν., Βαρσάνης Α., Τζαρούχης, Κωσταμένας Α. (Μαργαρίτης 46΄)

ΜΠΙΖΑΝΙ : Μηλιώτης, Δρόσος Κ., Πριάβαλης, Γεωργάκης, Μπαλαμάτσιας, Βρακάς, Δρόσος Β. (Παππάς 15΄), Μπούκας, Παπαζώτος, Κωστής, Λαδάς






















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου