Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Πολλά γκολ, ένταση και...... στην κορυφή η Α.Ε.Μ.!!! (Videos)




Στο γήπεδο Αγία Σοφία η Α.Ε.Μ. υποδέχτηκε το Ασβεστοχώρι και πήρε τη νίκη με σκορ 5-2!

Μια νίκη, που σε συνδυσμό με την ήττα της Πράμαντας, την έφερε μόνη πρώτη στον 2ο όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και ένα βήμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο. Το Ασβεστοχώρι πάλεψε να πάρει κάτι θετικό από το ματς, αλλά στην επανάληψη δέχτηκε δυο τέρματα καρμπόν και δεν κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά, προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο, αλλά δέχτηκαν πολύ γρήγορα την ισοφάριση. Στη συνέχεια η πίεση που άσκησαν στον Ασβεστοχώρι ήταν μεγάλη, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Λαλάι αντίκρισε την απευθείας κόκκινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε.Μ. παρότι έπαιζε με 10 παίκτες δεν πτοήθηκε και έβαλε δυο γκολ με τον συνήθη ύποπτο Ναβρούζογλου. Το Ασβεστοχώρι στην μοναδική του επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων μείωσε. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, που αμφισβητείται, και πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα ως το τέλος. Με 10 τελείωσε και το Ασβεστοχώρι.

Στο ημίχρονο υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του προέδρου του Ασβεστοχωρίου και φιλάθλων των γηπεδούχων που τον προπηλάκισαν. Για το λόγο αυτό καλέστηκε η αστυνομία από τον διαιτητή κ. Χαρίση και τους ανθρώπους του Ασβεστοχώριου. 

Στο τέλος του αγώνα τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν. 










Το φιλμ του αγώνα : 

Στο 10΄ σουτ του Μαυρίδη από δεξιά, με τα πόδια βγάζει σε κόρνερ ο Περιστέρης. 



Στο 15΄ κόρνερ του Μαυρίδη και ο Λαλάι μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ. 



Στο 19΄ ο Μαλάμος από αριστερά σεντράρει, κεφαλιά του Οικονόμου Ι. στην κλειστή γωνία του Πότση και 1-1. 



Στο 23΄ αντεπίθεση για το Ασβεστοχώρι με τον Κολιάκη, η μπάλα άουτ. 



Στο 26΄ σουτ του Μπαλαντάνη εκτός περιοχής, με τις γροθιές διώχνει ο Περιστέρης.

Στο 33΄ σουτ του Οικονόμου, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Περιστέρης.

Στο 44΄ ο Κούτρουμπας με τον Λαλάι έχουν έναν διαπληκτισμό. Ο παίκτης της Α.Ε.Μ. κάνει κίνηση να τον "κουτουλίσει" και αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα.


Λήξη ημιχρόνου

Στο 56΄ σέντρα του Μαυρίδη, κεφαλιά προς τα πίσω του Οικονόμου και ο Ναβρούζογλου με κεφαλιά-ψαράκι από κοντά κάνει το 2-1. 



Στο 62΄ κόρνερ από τον Μαυρίδη, κεφαλιά του Ναβρούζογλου από κοντά και 3-1. 



Στο 70΄ κόρνερ του Μαλάμου, η μπάλα φτάνει στον Μιμιγιάννη, που με σουτ μειώνει σε 3-2. 



Στο 74΄ ο Οικονόμου πέφτει μέσα στην περιοχή ενώ τον μαρκάρει ο Οικονόμου Α.. Δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή, αλλά ο κ. Χαρίσης δείχνει πέναλτι.



Στο 75΄ ο Ναβρούζογλου το εκτελεί εύστοχα και κάνει το 4-2. 



Στο 83΄ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουτρούμπα για χέρι.

Στο 90΄ ο Ναβρούζογλου από αριστερά σούταρε και διαμόρφωσε το τελικό 5-2. 




Α.Ε.Μ. : Πότσης, Μάντζιος (Ναυρόζογλου Γ. 47΄), Βάσσιος, Δερμιτζόγλου, Ναυρόζογλου Α. (Κρικώνης 87΄), Μπαλαντάνης, Ανανιάδης, Λαλάι, Οικονόμου, Μαυρίδης (Κωνσταντινίδης 71΄), Ναβρούζογλου

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Περιστέρης, Παπαστεργίου, Μιμιγιάννης, Πρέντζας, Ντάφλος Β., Κολιάκης, Ντάφλος Π., Στεφάνου (Σίνδρος 57΄), Οικονόμου Ι. (Οικονόμου Α. 63΄), Κουτρούμπας, Μαλάμος 















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου