Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Μεγάλο "μπαμ" ο Σταυραετός με Γιάννη Κατσάνο!!!



Μεγάλη μεταγραφή για τον Σταυραετό Συρράκου, που απέκτησε έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Γιάννης Κατσάνος, που θα προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Ιωαννίνων όπου ήταν πρώτος σκόρερ, μέλος όλων των Μικτών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου. Συνέχισε στον Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. Γιάννινα και επί εποχής Μπο Πέτερσον μεταπήδησε στην Α ομάδα. Στα 19 του χρόνια μεταγράφηκε στην Ιταλική Τριεστίνα ,ομάδα της Serie B τότε. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιγιάλειου όπου έπαιξε για 2 χρόνια και μεταγράφηκε στην Επανομή Ρεθύμνου.

Επέστρεψε στα Γιάννινα για λογαριασμό της Προοδευτικής Περάματος και ένα χρόνο μετά στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του Α.Ο. Βελισσάριου. Μεταγράφηκε στα Σερβιανά όπου έπαιξε για ένα χρόνο. Πρόπερσι ήταν στην ομάδα του Καλπακίου και επέστρεψε για ένα έτος στον Θρίαμβο Σερβιανών.


Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί προσωπική επιτυχία του προπονητή της ομάδας Θοδωρή Λαινά, που τον έπεισε να μεταγραφεί στον Σταυραετό και να βοηθήσει για την άνοδο στη Β΄ Ερασιτεχνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου