Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Πρωτάθλημα και άνοδος για την Α.Ε.Μ.!!!




Στο γήπεδο Κοσμηράς η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Α.Ε.Μ. με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1!

Ένας βαθμός που σε συνδυασμό με την ήττα της Πράμαντας από τη Δαφνούλα χρίζει από τώρα την Α.Ε.Μ. πρωταθλήτρια και της δίνει απευθείας την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Οι γηπεδούχοι πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής και θέλουν έναν ακόμη στο τελευταίο ματς με το Ασβεστοχώρι για να εξασφαλιστούν και μαθηματικά. 

Στο ημιχρόνου υπήρξε ένταση μεταξύ φιλάθλων και των δυο ομάδων και μετά το 1-1 υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή. 


Στο 3΄ ο Πλατής αποκρούει φάουλ του Ναβρούζογλου. Στο 11΄ κεφαλιά του Οικονόμου, από σέντρα του Κωνσταντινιδη, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 20΄ και στο 25΄ευκαιρίες για την Κοσμηρά με Βραζιτούλη και Ζάραγκα αντίστοιχα. Στο 35΄ σουτ του Ανανιάδη λίγο άουτ. Στο 42΄ σουτ του Σιδέρη, αποκρούει ο Πότσης.

Στο 51΄ σουτ του Σίδερη, μπλοκάρει ο Πότσης. Στο 60΄ κεφαλιά του Μπαλαντάνη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ναβρούζογλου, για το 0-1. Στο 61΄ φάουλ του Σίδερη, κεφαλιά του Γεωργίου και 1-1. 


Κοσμηρα: Πλάτης, Σιδέρης, Ρούμπης, Βραζιτούλης, Τζούμας, Βασιλείου Δ.,  Γεωργίου, Πάτσης, Βασιλείου Α.,  Κώστας, Ζάραγκας


Α.Ε.Μ.: Πότσης, Κωνσταντινιδης, Βάσσιος, Δερμιτζόγλου, Ναυρόζογλου Α.,  Μπάλαντανης, Μαυριδης (84΄ Ναυρόζογλου κ.,  Ανανιάδης, Οικονόμου, Ναβρούζόγλου, Τσάγκας (82΄Ναυρόζογλου)













ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου