Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Βροχή τα γκολ σε Αμπελιά και Χρυσοβίτσα!!!




Στο γήπεδο Αμπελιάς ο Πύρρος Μπιζανίου φιλοξένησε τους Κραψήτες-Καππαδόκες και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-5!

Βρόχη τα γκολ στην Αμπελιά και ανατροπή από τους φιλοξενούμενους. Το σκορ άνοιξε ο Παππάς στο 7΄ με σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής. Στο 12΄ φάουλ του Βρακά, η μπάλα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Κωστής "κρεμάει" τον Λισγάρα για το 2-0. Στο 20΄ ο Γερογιάννης κλέβει τη μπάλα και από πλάγια κάνει το 2-1. Στο 32΄ ο Αρλέτος παίρνει τη μπάλα μετά από φάουλ και από το ύψος του πέναλτι σουτάρει για το 2-2. Στο 43΄ σουτ ο Λαδάς εντός περιοχής και 3-2. 

Στο 47΄ σουτ του Γιώτη εκτός περιοχής και η μπάλα καταλήγει στο "γάμα" της εστίας του Μηλιώτη για το 3-3. Στο 76΄ ωραίος συνδυασμός των φιλοξενούμενων και ο Αρλέτος με κοντινό πλασέ κάνει το 3-4. Στο 89΄ σουτ του Ευθυμίου Ε. εντός περιοχής για το τελικό 3-5.



Πύρρος Μπιζανίου: Μηλιώτης, Δρόσος, Πριάβαλης, Μπούκας, Δρόσος, Βράκας, Παπαζώτος, Κωστής, Προδρόμου, Παππάς, Λαδάς(70' Γραφανάκης)


Κραψήτες Καππαδόκες: Λισγάρας(72' Ευθυμίου Π.), Ζήσης, Μαντόπουλος, Έξαρχος, Μανίκης, Ναυρόζογλου, Αρλέτος, Παρουτιάδης(46' Καραφέρης), Δούμας(46' Γιώτης Δ.), Ευθυμίου Ε. , Γερογιάννης












Στη Χρυσοβίτσα η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τον Σταυραετό Συρράκου και ηττήθηκε με σκορ 2-3!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπούγιας με πλασέ. Στο 17΄ ο Λαμπρίτσιος έκανε βαθιά μπαλιά, βγήκε τον Ντόντη και αυτός αφού πέρασε τον τελευταίο αμυντικό πλάσαρε για το 1-1. Στο 29΄ κάθετη του Ντόντη και ο Κούτλας με το κεφάλι κάνει το 1-2. Στο 40΄ ο Ντόντης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τζούμας που το εκτέλεσε ήταν άστοχος.

Στο 59΄ πολύ ωραίο γκολ από τον Σπύρου, σουτ με εξωτερικό φάλτσο για το 2-2. Στο 65΄ παράλληλη μπαλιά του Γκόγκα και ο Τζούμας σούταρε διαγώνια για το τελικό 2-3. 

Με απευθείας κόκκινη αποχώρησαν στο 45΄ ο Ντόντης και ο Τζίμας Κ. 


ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ : Τζίμας Κ., Περιστέρης Ι., Ανυφαντής, Λεοντάρης, Νάκος, Σιώλος, Σπύρος, Περιστέρης Χ., Μπούγιας, Φέσσας, Τζίμας Χ.

ΣΥΡΡΑΚΟ : Γέροντας, Γεωργίου, Γκόγκας (Βαγγελής Α. 67΄), Μπουτίκος (Κάππης 46΄), Μητρογιάννης, Βαγγελής Ι., Κούτλας, Λαμπρίτσιος, Σόφης, Ντόντης, Τζούμας




















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου