Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Νίκησε και περιμένει η Αετορράχη!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο η Αετορράχη υποδέχτηκε την Ηλιόκαλη και επιβλήθηκε με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο νίκη και την πήραν, ενώ έχουν 3 ξεκούραστους βαθμούς την τελευταία αγωνιστική αφού κανονικά θα έπαιζαν με τη Χαραυγή που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Θα περιμένουν την έκβαση όμως των αγώνων του Ελληνικού και της Κοσμηράς για να δουν αν θα παραμείνουν στην κατηγορία. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες και δεν διεκδικεί δάφνες οι ποιότητας. Η πρώτη καλή στιγμή για την Ηλιόκαλη ήταν στο 6΄, όταν ο Κρανάς απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Γκαραμέτσιου. Στο 20΄ βαθιά μπαλιά του Ζώη στον Καλτσούνη που με δεύτερη προσπάθεια σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Μήτσο για το 1-0. Στο 34΄ σέντρα του Παππά Π. από αριστερά, κεφαλιά του Κακαράντζα από κοντά και η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Κρανά. 

Στο 48΄ πολύ δυνατό σουτ του Παππά Π., βγάζει σε κόρνερ ο Κρανάς. Στο 69΄ ο Ζώης βγάζει την ασίστ στον Καλτσούνη που μπαίνει μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νικάει για δεύτερη φορά τον Μήτσο.


ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ : Κρανάς, Γούσιας (Γιώτης 46΄), Χριστογιάννης, Τσιόκας, Λιόντος, Πιπεριάς (Γκούμας 59΄), Τσάβος, Πάνου, Σιώζος (Κατσάνος 77΄), Ζώης, Καλτσούνης

ΗΛΙΟΚΑΛΗ : Μήτσος, Καραμπίνας, Μοσχογιάννης, Κακαράντζας, Παππάς Π., Μητρογιάννης, Παππάς Π., Δεληγιάννης (Σκουτελιάς 70΄), Κοντοτάσιος (Παππάς Κ. 46΄), Ντούτσης (Χατζηπέτρου 46΄), Γκαραμέτσιος
















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου