Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

"Ελευθεριάδης" - Μέτσοβο : 0-1, στο Πέραμα!!!



Στο γήπεδο Περάματος η τοπική Προοδευτική φιλοξένησε το Μέτσοβο και ηττήθηκε με σκορ 0-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Οι Μετσοβίτες πέτυχαν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στη δεύτερη σερί σεζόν στην Ά Ερασιτεχνική, απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθεί να χτιστεί από την αρχή τη φετινή χρονιά και είχε ως MVP της τον τερματοφύλακα Ελευθεριάδη.

Το γκολ ήρθε στο 19΄, όταν ο Παλαιοπάνος έβγαλε κάθετη πάσα στον Γιοβανόπουλο κι αυτός πλάσαρε εύστοχα. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια απείλησαν με σουτ του Στάθη και έδιωξε ο Μαργώμενος. Στο 30΄ μακρινό σουτ του Παλαιοπάνου, βγάζει σε κόρνερ ο Ελευθεριάδης. Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μια ακόμη υποδειγματική αντεπίθεση από τα δεξιά, με τον Τσουλιάη Θ. να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι μετά από σέντρα του Γιοβανόπουλου. Η τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα ήρθε στο 44' αλλά το καλό σουτ του Παλαιοπάνου μπλόκαρε ο Ελευθεριάδης.

Στο 57΄ οι Μετσοβίτες έχασαν κι άλλη καλή ευκαιρία, με τον Σταχούλη σε τετ-α-τετ με τον Ελευθεριάδη, νικητής ο δεύτερος. Στο 66΄ ένα καλό σουτ του Τσουλιάη Ι. βρίσκει στη ρίζα του δοκαριού. Οι Μετσοβίτες δεν κατάφεραν ούτε στο 77' να κάνουν δύο τα τέρματα τους αφού το σουτ του Τσουλιάη Ι. από το ύψος του πέναλτι έδιωξε εντυπωσιακά ο Ελευθεριάδης. Το Πέραμα είχε την καλύτερη του στιγμή στο 80' όταν ο Μανιώτης πέρασε πανέμορφα τον αντίπαλο του από αριστερά κοντά στην τελική γραμμή αλλά το σουτ του στην κλειστή γωνία του Μαργώμενου βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Στο φινάλε του ματς μια ακόμη καλή επέμβαση του Ελευθεριάδη, όταν ο Σταχούλης σέντραρε η μπάλα έφτασε στον Τσουλιάη Κ. που σούταρε, αλλά ο Ελευθεριάδης είπε και πάλι «όχι».


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ:Ελευθεριάδης,Μηλίτσης, Μπαρούτας(46'Ρίζος) Διαμάντης, Ντόβας, Στόλης(61' Σίμος), Λάππας(90' Ζαλαβράς), Στάθης, Μπισέλας, Μανιώτης, Δούβλης(86' Ντόβας Θ.)

Π.Α.Σ ΜΕΤΣΟΒΟ: Μαργώμενος, Κέντρος, Τσίμπος, Τσουλιάης Ι., Τσιότας, Γοδέβενος, Σταχούλης, Παλαιοπάνος, Τρίτος, Τσουλιάης Θ., Γιοβανόπουλος(69' Τσουλιάης Κ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου