Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνημα στη Β΄με νίκη το Συρράκο, 2-0 τη Μηλιά!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Σταυραετός Συρράκου στο πρώτο του ματς στη Β΄ Ερασιτεχνική μετά την περσινή άνοδο επικράτησε τη Μηλιάς με σκορ 2-0!

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στη Γ΄ Ερασιτεχνική, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν την τελευταία στιγμή στη Β΄, λόγω απόσυρσης άλλων σωματείων της κατηγορίας από το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και είχαν ακυρωθέν γκολ του Σούλτη. Στη συνέχεια ευκαιρίες με τους Ντόντη, Γκόγκα και Αντωνίου Β.. Ο Αντωνίου Α. σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά στην επαναφορά είναι πιο εύστοχος και κάνει το 1-0. Λίγο πριν τη λήξη οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε τετ-α-τετ του Δαδάνη Σ., αλλά ο Γάτσιος απέκρουσε με τα πόδια.

Στην επανάληψη κι άλλη ευκαιρία του Αντωνίου Α., απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Το 2-0 έγινε όταν ο Ντόντης μπήκε από πλάγια, έσπασε στον Κάππη, που με ραμπόνα σκόραρε. Στη συνέχεια αρκετά σουτ από τους Ντόντη και Αλεξίου. Στο φινάλε παράλληλη του Γεωργίου, δεν προλαβαίνει ο Ντόντης, νέα παράλληλη του Κάππη και ο Ντόντης αστοχεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου