Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Πιο έτοιμες οι Πηγές Λούρου, 3-1 το Ελληνικό!!!




Νικηφόρα ξεκίνησε τη σεζόν στο πρωτάθλημα η ομάδα του Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου, σε αντίθεση με το Κύπελλο, νικώντας την Αναγέννηση Ελληνικού με σκορ 3-1!


Οι γηπεδούχοι που φέτος έχουν ενισχυθεί αρκετά, ώστε να μην μπλέξουν όπως πέρυσι, φιλοξένησαν στο γήπεδο Μουσιωτίτσας το Ελληνικό, όπου έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.

Το ματς στα πρώτα του λεπτά ήταν ισορροπημένο με καλή στιγμή για το Ελληνικό στο 8΄, όταν ο Γιώτης σέντραρε από δεξιά, ο Τόμπρας πρόλαβε στον αέρα τον Κουτσογιάννη που είχε σηκωθεί για κεφαλιά και στη συνέχεια ο Τσολάκος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και ευτύχισαν να προηγηθούν στο 210 λεπτό, όταν ο Λάππας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Δυο λεπτά αργότερα οι Πηγές Λούρου χάνουν κι άλλη ευκαιρία για γκολ, όταν ο Παππάς εκτελεί το κόρνερ, ο Τσάνιος που είχε προωθηθεί κάνει την προβολή και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 30΄ ο Νάτσης αποκρούει απευθείας κόρνερ του Παππά.

Το Ελληνικό προσπάθησε να αντιδράσει και στην αμέσως επόμενη φάση ο Στεργίου έκανε μια κούρσα από αριστερά, πέρασε τους αντιπάλους του κι σούταρε από πλάγια εντός της περιοχής, με τον Τόμπρα να μπλοκάρει σταθερά. Τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα στο 38΄, όταν μετά από κόντρες ο Λάππας γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, σουτάρει, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πιο όρεξη να ανατρέψουν το ει βάρος του αποτέλεσμα, αλλά η πρώτη φάση ήρθε για τους γηπεδούχους. Στο 59΄ ο Παππάς κάνει σκαφτή πάσα, ο Βαγγελής πιάνει ένα γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά αποκρούει ο Κουτσογιάννης με τα πόδια προ της εστίας.
Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι διπλασιάζουν τα τέρματα τους, όταν ο Μούλιας σεντράρει από δεξιά, ο Παππάς γίνεται κάτοχος της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, αποφεύγει έναν αντίπαλο και πλασάρει κάτω από τα πόδια του Νάτση για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι πιέζουν για κάποιο γκολ, ο Κουτσογιάννης κερδίζει τις κόντρες και μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, σουτάρει, η μπάλα δοκάρι και στα δίχτυ για να γίνει το 2-1.

Η χαρά κρατάει όμως 7 λεπτά, καθώς στο 80΄, ο Παππάς εκτελεί φάουλ εκτός περιοχής, η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παντελέων σκοράρει για το 3-1.

Στα τελευταία λεπτά έγιναν τρεις ευκαιρίες μαζεμένες, καθώς το Ελληνικό ανέβηκε μήπως και μειώσει εκ νέου και οι γηπεδούχοι χτύπαγαν στην κόντρα. Στο 88΄σέντρα του Ρούμπου από δεξιά, ωραία κατέβασμα και γύρισμα του Κουτσογιάννη, που ήταν πλάτη στην αντίπαλη εστία, σουτ και η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 90΄ ο Κωνσταντάκης επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής, με τον Νάτση να διώχνει σε κόρνερ πάνω από την εστία. Τέλος στο 91΄ μακρινό και δυνατό σουτ του Στεργίου, πέφτει στη δεξιά γωνία και αποκρούει ο Τόμπρας.


ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τόμπρας, Παντελέων (Μουλαράς 93΄), Παπανικολάου, Τσάνιος, Μπονόβας, Παπανικολάου, Βαγγελής, Μούλιας, Λάππας (Βούρτσης 85΄), Παππάς, Κωνσταντάκης

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Νάτσης, Στεργίου, Μποζέλλα, Τσόδουλος, Στάθης, Μάντζιος (Ζιάβρος 82΄), Γιώτης (Ρούμπος 46΄), Τσολάκος, Σάμαρης (Τσιάβος 85΄), Κουτσογιάννης, Γκατζιάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου