Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Αγροτικός Αστέρας, 3-2 το Νησί!!!





Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε τον Αετό Νήσου και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2!

Ενισχυμένοι φέτος οι Νησιώτες, με καλές προσθήκες, δυσκόλεψαν τους γηπεδούχους που φέτος έχουν πολύ υψηλούς στόχους και ξεκίνησαν με το δεξί για τους πετύχουν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19΄, όταν ο Δρόσος ανέτρεψε τον Πρέντζα εντός περιοχής και ο Μπίλης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα. Πέντε λεπτά μετά έρχεται οι απάντηση από τους γηπεδούχους, μετά από ωραίο συνδυασμό των Αλεξίου – Τσουμάνη, τελικό αποδέκτη τον Φαρμάκη, που με διαγώνιο σουτ κάνει το 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ως το 38΄ όταν ο Τσουμάνης εκτέλεσε φάουλ, ο Δρόσος πάσαρε στον Κτενά και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη το Νησί θέλησε να μπει δυνατά και στο 58΄ ισοφάρισε όταν μετά από φάση διαρκείας ο Κοντογιάννης πήρε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 2-2. Στο 67΄ φάουλ του Τάσσου, αποδέκτης ο Φαρμάκης που βάζει ξανά μπροστά τον Αγροτικό Αστέρα με 3-2.

Οι δυο ομάδες τελειώσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 68΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μωραϊτης για το Νησί και στο 75΄ αποβλήθηκε για τον Αγροτικό Αστέρα ο Ζότα με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.


Αγροτικός Αστέρας: Αρχοντάκης, Στραγάλης (46΄ Τάσσος), Ηλίας, Κλείτσας (60΄ Γκέγκα), Δρόσος, Τσουμάνης (70΄ Ρούμπης), Φαρμάκης, Αλεξίου (89΄ Παππας), Κτενάς, Μιχάλης, Ζότα

Νησί: Τσαμητρόπουλος, Μωραϊτης, Κουβάτης, Κοτσίνας, Αθανασίου, Κασίμης, Πρέντζας (78΄ Γρίβας), Στογιάννης (80΄ Τζιμογιαννης), Κοντογιαννης, Μπίλης, Γκόντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου