Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική τεσσάρα ο Π.Α.Σ. Γιάννινα!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες


Ένα ακόμη νικηφόρο φιλικό για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα με 41- επί του Απόλλων Λάρισας, που θα τον έχει αντίπαλο και στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο «Άγιαξ» από τα πρώτα λεπτά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μέχρι το 25ο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Ο Απόλλωνας Λάρισας στη συνέχεια ισορρόπησε τον αγώνα και είχε χαμένο πέναλτι στο 31ο με τον Χατζή ο οποίος έστειλε άουτ τη μπάλα από την άσπρη βούλα. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Τασιουλής σε ανατροπή του από τον Μπουκουβάλα.

Στις αρχές της επανάληψης ο Λέο σε φάση τετ-α-τετ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Ο Οικονομόπουλος με προσποίηση και σουτ στο 55ο το 2-0 και με πλασέ ο Λώλης στο 65΄ το 3-0. Στο 81΄ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Νάουμετς για το 4-0. Στο 84ο ο Σιφναίος με εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 4-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Νικολιάς, Νάουμετς, Καρτάλης, Λεό.
Έπαιξαν και οι: Χουτεσιώτης, Ζιουλής, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Ράντοβατς, Λάμπρης, Λώλης, Γροσδάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας (Τ), Βασιλειάδης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Κούλπας, Κωστούλας, Χατζής, Τασιούλης, Νούσιος, Γεωργακόπουλος, Νύκταρης, Μπιμάι, Καμπέρης, Καρίκι, Μπρέμπος, Μπαστακός, Ναζίμ, Γκουστάβο, Βαγενάς, Σιφναίος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου