Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Προσπάθησαν οι "Πόντιοι", αλλά ηττήθηκαν στη Λευκάδα!!!




Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Ανατολή και έχασε στη Λευκάδα από τοπικό Τηλυκράτη με σκορ 1-0!

Οι «Πόντιοι» προσπάθησαν και είχαν αρκετές καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν τη καλή εμφάνιση και με θετικό αποτέλεσμα.

Πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό, με κεφαλιά ου Νάσιου, από φάουλ του Γρηγοριάδη, αλλά μπλόκαρε ο Καλαντζής. Στο 10΄ σουτ του Φωλίνα, λίγο άουτ η μπάλα.

Ο Τηλυκράτης στη συνέχεια βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 24ο λεπτό ο Τσελάι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με διαγώνιο σουτ το 1-0.

Στη συνέχεια κάποια σουτ των Κολοβού και Μπελεβώνη δεν ανησύχησαν τον Διαμάντη.

Στην επανάληψη οι «Πόντιοι» μπήκαν δυναμικά στο ματς και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες. Στο 48' σουτ του Φωλίνα, ο Καλαντζής απομάκρυνε σε κόρνερ, και στο 49' από γύρισμα του Πολυχρόνη, ο Τσουμάνης την κεφαλιά και Καλαντζής απέκρουσε.

Στo 75΄ ο Περιστέρης βγήκε τετ-α-τετ με τον Διαμάντη, νικητής ο γκολκίπερ της Ανατολής. Στο 81' ένα σουτ του Γρηγοριάδη πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.


ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Καλαντζής, Μπελεβώνης (69' Καταγής Γ.), Θώδης (75' Καταγής Σ.) , Ζήσης, Χούζινεκ, Τόσκα, Τσελάι, Μαστραντωνάκης (60' Φράγκος), Τσοφλιός, Γεωργούσης (57' Περιστέρης), Κολοβός.

ΑΝΑΤΟΛΗ: Διαμάντης, Γκούμας, Γρηγοριάδης (88' Εμβραίζογλου), Μαλλάτος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Πολυχρόνης (60' Χριστακόπουλος), Νούγιας (78' Κατσίφας), Τσουμάνης, Φωλίνας (83' Δήμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου