Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ματσάρα στους Λογγάδες και άτυπη ρεβάνς για τον Βοτανικό!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Στο γήπεδο Λογγάδων σε μια άτυπη ρεβάνς για το ματς του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βοτανικού έφυγε με το «διπλό», με σκορ 3-4 επί του τοπικού Τιτάνα!

Πολλά γκολ και σε αυτό το ματς προσέφεραν οι δυο ομάδες σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 10ο λεπτό, όταν ο Νεοφώτιστος σούταρε, αλλά ο Παίδαρος απέκρουσε. Στο 30ο λεπτό πολύ καλό σουτ του Ναβρούζογλου περνάει λίγο άουτ η μπάλα. Δεν πέρασε ένα λεπτό και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κολιούσης έβγαλε την πάσα στον Παζαρτζή, που δεν αστόχησε. Στο 32΄ πολύ ωραίο σουτ του Καλούδη για να ισοφαρίσουν οι ερυθρόλευκοι σε 1-1.

Στις αρχές τις επανάληψης και πάλι πρωταγωνιστής ο Καλούδης, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ Λάμπρη. Στο 59΄ σουτ του Λαλάι, αποκρούει ο Λάμπρης και στην επαναφορά ο Ναβρούζογλου σκοράρει για το 1-2 Στο 73΄ ο ίδιος παίκτης χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία από κοντά. Στο 84΄ πολύ ωραίο γύρισμα και διαγώνιο σουτ του Παζαρτζή από αριστερά, η μπάλα καρφώνεται στην απέναντι γωνία της εστίας του Παίδαρου για το 2-2. Μετά από δυο λεπτά όμως ο Τσιγαρίδας με διαγώνιο σουτ κόβει την χαρά των γηπεδούχων και κάνει το 2-3. Στο 91΄ ο Δραγάτης σουτάρει εντός περιοχής και διώχνουν οι αμυντικοί  του Βοτανικού πάνω στη γραμμή, αλλά ανατρέπεται από αντίπαλο και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Μπενέκος και κάνει το 3-3. Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσιγαρίδας, ενώ πιο πριν ο Ασπρούδης με δεύτερη κίτρινη. Αποβολή είχαμε πιο πριν και για τον προπονητή των Λογγάδων κ. Κουτσολάμπρο. Το ματς όμως ακόμα δεν είχε τελειώσει και στο 93΄ ο Καλούδης σουτάρει, ο Γκόλιας Β. παίρνει το ρόλο «τερματοφύλακα», αποβάλλεται και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Ναβρούζογλου και διαμορφώνει το τελικό 3-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου