Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Σωτήρης Δογορίτης : "Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα υγιείς μέσα στα αποδυτήρια και μετά μέσα στο γήπεδο"!!! (Video)



Δηλώσεις παραχώρησε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βοτανικού κ. Σωτήρης Δογορίτης, όπου μίλησε για το σημερινό ματς, το χτίσιμο της φετινή ομάδας και τις αδυναμίες που έχει. Τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι να μην υπάρχουν κάποια αρνητικά πράγματα που είχε η ομάδα στο παρελθόν και μετά να διεκδικήσει μέχρι και την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους.

Σήμερα το ματς ήταν πάρα πολύ ωραίο, μπήκανε 8 γκολ και παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο γι’ αυτή την εποχή. Αυτή την εποχή είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες, έχουν προβλήματα.

Εμείς προσπαθούμε από την αρχή της χρονιάς να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα. Τα προβλήματα τα ξέρουμε, δεν χρειάζεται να είσαι ο Μουρίνιο για να τα δεις. Έχουμε πρόβλημα κυρίως στην άμυνα και τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά, προσπαθούμε να τα λύσουμε και θα τα λύσουμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα που προσπαθεί να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικός, μας έβαλε 4 ίδια γκολ και δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση. Εμείς τώρα θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, που παίζουμε εδώ στην ίδια έδρα, με την ίδια ομάδα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και την σπουδαία διαιτησία του κ. Τάση και φυσικά στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν.

Πρώτα από όλα θέλω να διώξω πράγματα από πάνω μας που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, τα οποία δεν μου αρέσουν και δεν τα θέλουμε στην ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα υγιείς μέσα στα αποδυτήρια και μετά μέσα στο γήπεδο. Αφού πετύχουμε αυτά, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο. Κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο γιατί υπάρχουν ισοδύναμες ομάδες σε αυτόν τον Όμιλο.

Έχω σπουδαίους χαρακτήρες στην ομάδα και θα δείτε μέσα στη χρονιά ότι δεν θα γίνονται πράγματα που συνέβαιναν στο παρελθόν. Θα το παλέψουμε και ελπίζω να βγούμε κατηγορία έστω κι από την διαδικασία των play off.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου