Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Κώσtας Γεωργάκης : "Πρωτίστως να γίνουμε «ομάδα» - Δύσκολος ο Β Όμιλος"!!! (Video)



Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης Κυπέλλου με το Συρράκο, ο προπονητής της Α.Ε. Πραμάντων Κώστας Γεωργάκης, όπου η ομάδα του πήρε τη νίκη – πρόκριση με σκορ 0-2.

Ο κόουτς είπε πως κομβικό σημείο για το ματς ήταν ότι το Συρράκο δεν προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία που έκανε νωρίς και τη συνέχεια η ομάδα του κατάφερε να κρατήσει εύκολα τη νίκη.

Για το πρωτάθλημα και το στόχο της ομάδας ανέφερε πως πρωτίστως πρέπει να γίνει «ΟΜΑΔΑ» και να έρθει μια γρήγορη παραμονή, μιας και ο Β Όμιλος είναι πολύ δύσκολος.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, καλή ποδοσφαιρική χρονιά για το 2019-2020 και κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα για να παλέψουμε το παιχνίδι, καθώς η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Οι προσθήκες που έγιναν την τελευταία στιγμή δεν είναι έτοιμες ακόμα για να βοηθήσουν.

Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, παρότι το Συρράκο έκανε μια ευκαιρία στο 0-0, όπου θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ και θα μας δυσκόλευε πάρα πολύ. Ευτυχώς προηγηθήκαμε στο σκορ και στη συνέχεια μπορέσαμε εύκολα να κρατήσουμε αυτό το 0-2.

Θεωρώ ότι ο Β Όμιλος της Β΄ Ερασιτεχνικής, που θα παίξουμε, έχει πάρα πολύ δύσκολες ομάδες. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και οι ισορροπίες είναι πολύ μικρές στο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι η ομάδα που θα έχει συμμετοχή στις προπονήσεις και διάρκεια θα είναι αυτή που θα προχωρήσει στο πρωτάθλημα.

Εμείς την τελευταία εβδομάδα έχουμε μεγάλη προσέλευση παικτών στις προπονήσεις, αλλά η προετοιμασία δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Γι’ αυτό η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη για να αντεπεξέλθει στο 100%. Αυτή τη βδομάδα θα προετοιμαστούμε για το ματς της Ηλιόκαλης και ευελπιστούμε μέσα από τα παιχνίδια να βελτιωθούμε.

Η Α.Ε. Πραμάντων έχει κάνει μια ανανέωση, με νεαρούς ποδοσφαιριστές και έχει βάλει στην ομάδα γύρω στους 12-13 νέους παίκτες. Ο σκοπός είναι να φτιαχτεί μια «ομάδα» και να έρθει μια γρήγορη παραμονή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου