Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Παρουσίαση της γυναικείας ομάδας Γιάννενα W.F.C.!!!


parousiasi giannena wfc2


Στην παρουσίαση του νέου εγχειρήματος του γυναικείου ποδοσφαίρου που ακούσει στο όνομα Γιάννενα W.F.C. προχώρησε η διοίκηση της ομάδας.

Τα Γιάννενα W.F.C. είναι η συνέχεια της γυναικείας ομάδας Προοδευτικής Περάματος και συνεχίζουν εκεί που σταμάτησαν, στην Α' Εθνική Γυναικών.

Το όνομα «Γιάννενα W.F.C.» επιλέχτηκε για να αγκαλιάσει όλη η πόλη αυτή την προσπάθεια και να συνεχίσει να έχει το γυναικείο ποδόσφαιρο της περιοχής, μια αξιόλογη πορεία στην υψηλότερη κατηγορία.

Το έμβλημα της ομάδας που επιλέχτηκε είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ηπείρου. Με τον αετό που είναι το σύμβολο από τα νομίσματα του Μαντείου της Δωδώνης, τον κεραυνό που είναι το σύμβολο του Δία, το δάφνινο στεφάνι που είναι το σύμβολο της νίκης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει το «ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ» που είναι η δωρική γενική των Ηπειρωτών.
Στο ξενοδοχείο «Ακτή» η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε την ταυτότητα του συλλόγου και παρουσίασε και δύο καινούργιες παίκτριες Μαρία Ζαχαράτου και Χαρά Νεοφύτου.

Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσίντας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι κκ. Κωνσταντίνος Παύλου και Ηλίας Κοτσώβολος
Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος Α της ομάδας ο κ. Κωνσταντίνος Παύλου, στόχος της ομάδας είναι να την ανεβάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννενα W.F.C. ευχαρίστησε τους αντιπροέδρους κ. Κωνσταντίνο Παύλου και κ. Ηλία Κοτσώβολο γιατί χωρίς την συμβολή τους δεν θα είχε προχωρήσει η προσπάθεια για τα Γιάννενα W.F.C.

Η ομάδα στοχεύει στην παραμονή στην Α Εθνική και να δώσει την δυνατότητα σε νέα κορίτσια της περιοχής να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να ονειρεύονται ότι μπορούν να ασχοληθούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Άλλωστε τονίστηκε ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα.

Επίσης ο κ. Τσίντας υπογράμμισε ότι το ρόστερ της ομάδος διέθετε έναν ικανό κορμό αλλά ενισχύθηκε με δύο παίκτριες, την διεθνή Κύπρια Χαρά Νεοφύτου και την Μαρία Ζαχαράτου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και μεταγραφές παικτριών από τα Γιάννενα

«Καλούμε όλους τους φιλάθλους και τους πολίτες να μας υποστηρίξουν και η παρουσία τους είναι σημαντική και να στείλουν το μήνυμα ότι τα Γιάννενα μπορούν να κρατήσουν στην μεγάλη κατηγορία, μια ομάδα», ανέφερε ο κ. Τσίντας και ευχαρίστησε τον κεντρικό χορηγό της ομάδας κ. Μπαράτσα και τους υπόλοιπους χορηγούς, όπως και το ξενοδοχείο «Ακτή» για την φιλοξενία. Όσο αφορά τις κάρτες διαρκείας ο κ. Τσίντας τόνισε ότι θα περίμενε περισσότερη κινητικότητα και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα διατεθούν περισσότερες.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Σπυριδωνίδης τόνισε ότι θέλει να φτιάξει μια ομάδα κυρίως με παίκτριες από την περιοχή ενώ τόνισε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον μια τριετία σταθερής και συνεχόμενης δουλειάς. Υπογράμμισε ότι παρατήρησε από την στιγμή που ήρθε, ότι οι κοπέλες δουλεύουν συνεχώς και θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΖΩΗ ΚΑΛΥΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου