Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Η καλύτερη 11αδα του ερασιτεχνικού στο FM 20!!!




Το Football Manager αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο λεπτομερή βάση δεδομένων ποδοσφαίρου στον κόσμο, με φανατικούς gamers (όπως και ο γράφων) να «καίγονται» ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους. Από το μεγαλύτερο σταρ που ξέρει και ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη γη, μέχρι παίκτες που αγωνίζονται σε τοπικά πρωταθλήματα. Το FM έχει τα πάντα! Έτσι λόγω  βαρεμάρας ημερών, ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την καλύτερη 11αδα παικτών που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στα γιαννιώτικα ερασιτεχνικά γήπεδα και στη Γ’ Εθνική.


Επιμέλεια: Βαγγέλης Δήμας

Σημείωση 1: υπάρχουν μόνο παίκτες που έστω κάποια στιγμή στην καριέρα τους, είχαν παρουσία σε εθνικές κατηγορίες

Σημείωση 2: η ρεαλιστικότητα είναι η υποκειμενική άποψη του γράφοντα για την φετινή απόδοση των παικτών σε συνάρτηση με την συνολική τους ποιότητα ως παίκτες.


Σύστημα: 4-3-3


Τερματοφύλακας

 Δημήτρης Αρχοντάκης (Αγροτικός Αστ. Άνω Καλαμά)

Εδώ οι επιλογές ήταν περιορισμένες. Και περιορισμένες όμως να μην ήταν, πάλι η επιλογή για τον «άσο» θα έμοιαζε εύκολη. Η ποιότητα του Δημήτρη Αρχοντάκη είναι τέτοια, που αποτυπώνεται και στα στατιστικά του στο διάσημο παιχνίδι.


Ρεαλιστικότητα: 9/10


Άμυνα

Αριστερό μπακ: Γιώργος Φίλιος (ΑΟ Ανατολής)

O αριστερός οπισθοφύλακας των «Ποντίων» κερδίζει το Διαμαντόπουλο του Αγροτικού Καστρίτσας και τον Φαρμάκη της Κράψης και παίρνει θέση στο φτερό της άμυνας.




Ρεαλιστικότητα: 9/10


Δεξί μπακ: Άγγελος Νάσιος (ΑΟ Ανατολής)

Ισχύει ό,τι και στην περίπτωση του Αρχοντάκη. Ο στόπερ της Ανατολής (φυσική θέση δεξί μπακ κατά το FM, oπότε δεν θα γίνουμε βλάσφημοι) είχε να συναγωνιστεί μόνο τον Άγγελο Κοτσίνα του Αετού Νήσου για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας. 




Ρεαλιστικότητα : 10/10


Στόπερ: Nίκος Παπαβασιλείου (Αγροτικός Καστρίτσας)

Σε αυτή την περίπτωση το παιχνίδι έκανε ένα μικρό λαθάκι στην ομάδα που αναφέρει ότι αγωνίζεται ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός. Τα στατιστικά του Παπαβασιλείου προφανώς και αναφέρονται στις προηγούμενες χρονιές μιας και τη φετινή χρονιά, δεν αγωνίζεται πολύ  όχι ότι δεν είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ παικταράς … 16 ομαδικότητα δεν έχει ούτε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς


Ρεαλιστικότητα: 6/10



Στόπερ: Παύλος Βαρτζιώτης (Θύελλα Κατσικά)

Την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας, κερδίζει ο Παύλος Βαρτζιώτης. Λογικότατα με βάση τα στατιστικά του στο παιχνίδι. Πάντως δυσκολεύτηκε περισσότερο να κερδίσει την είσοδο του συγκριτικά με τον Παπαβασιλείου και αυτό γιατί καραδοκούσαν στη… γωνία ο Διαμάντης της Προοδευτικής Περάματος και ο Θοδωρής Παλιάγκας!


ΥΓ. με 17 επιθετικότητα και 15 δύναμη, είναι μην βγει από τις… τσίπες ο Βαρτζιώτης

Ρεαλιστικότητα: 9/10


Kέντρο

Aμυντικό χαφ: Γιάννης Τσακανίκας (Θύελλα Ελεούσας)

Τη συνολική ποιότητα του παίκτη της Ελεούσας είναι αυτή που εκτιμάει το παιχνίδι και όχι τη τωρινή φόρμα του Τσακανίκα. Υπάρχει και εδώ βέβαια ένα λαθάκι αναφορικά με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής «έφαγε» στο νήμα τους Γιάννη Ναυρόζογλου, Βαλεντίνο Μούτσιο και  Δημήτρη Γιάκο.


ΥΓ. Με εργατικότητα 16 και αντίληψη 16, μιλάμε για τον πιο τίμιο χαφ κατά το… FM Ευαγγέλιο


Ρεαλιστικότητα: 5/10


Κεντρικό χαφ: Δημήτρης Τσουμάνης (ΑΟ Ανατολής)

Ο καλύτερος μέσος του γιαννιώτικου ερασιτεχνικού στο FM (από κοινού με τον παίκτη που ακολουθεί), σύμφωνα με την αξιολόγηση σε όλες τις ατομικές κατηγορίες (και η Γ’ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία λογίζεται). Και εδώ, «μέσα» έπεσε το παιχνίδι.


ΥΓ. Carrilero-φωτιά για rotation στη Football League by the way

Ρεαλιστικότητα: 9/10


Κεντρικό χαφ: Tάσος Φαρμάκης (Αγροτικός Αστ. Άνω Καλαμά)

Αυτός είναι σύμφωνα με το γαμηστερότερο  παιχνίδι ο άλλος καλύτερος χαφ του γιαννιώτικου ερασιτεχνικού. Ιδού μια καρτέλα που αν μη τι άλλο σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, όσον αφορά ότι δεν περιμένεις να δεις κάτι τέτοιο στο τοπικό. ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!


Ρεαλιστικότητα: 8/10


Επίθεση

Αριστερός winger: Γκέρι Γκέγκα

Κερδίζει στις λεπτομέρειες έναν συμπαίκτη του (Μιχάλη Ηλία) και έναν παίκτη του Βοτανικού (Γιώργο Τσόκρη) και μπαίνει στην καλύτερη 11αδα τελευταία στιγμή. Βάση ποιότητας δίκαια. To παιχνίδι αναφέρει φυσική θέση δεξιά, όμως παίζει και αριστερά και για να χωρέσουν όλοι οι καλοί, τον χρησιμοποιούμε εκεί.


Ρεαλιστικότητα: 7/10



Δεξιός winger: Kώστας Γιαννάκης (Θύελλα Κατσικά)

Σαν το παλιό καλό κρασί! Γεμάτη στατιστική για τον δεύτερο καλύτερο επιθετικό του παιχνιδιού.


ΥΓ. off the ball 13 και λίγο βάλατε κύριοι

Ρεαλιστικότητα: 7/10


Striker: Γιάννης Νάκος (Θύελλα Κατσικά)

Θεία δίκη. Ο Καλύτερος ερασιτέχνης παίκτης του FM που αγωνίζεται στην περιοχή μας, είναι και στην πραγματικότητα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς σε αυτό το επίπεδο. Όχι ότι έχει σημασία βέβαια. Από την στιγμή που είσαι παικταράς στο FM, η πραγματικότητα μικρή σημασία έχει.

Παιδιά, ο Γιάννης

Γιάννη, τα παιδιά…


Ρεαλιστικότητα: 10/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου