Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Από σήμερα, έως 27/04, απαγορεύεται η κυκλοφορία σε παραλίμνιο, παράκαμψη και αισθητικό δασύλλιο!!!



Μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε παραλίμνιο, περιφερειακή (παράκαμψη Ιωαννίνων) καθώς και στο δασύλλιο του Φρόντζου πήρε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λαμβάνοντας υπόψιν την ανάγκη για την αντιμετώπιση της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19. Η σχετική απόφαση υπογράφηκε την Κυριακή και τίθεται σε ισχύ από τις 12 Απριλίου και μέχρι τις 27 του μήνα. Η ανάγκη λήψης μέτρων στις περιοχές αυτές είχε επισημανθεί τις τελευταίες ημέρες από την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών. Η απόφαση αναρτήθηκε στην Διαύγεια και μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή.

Σύμφωνα με το περιεχόμενό της, προβλέπει την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών σε σημεία του Δήμου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στις παρακάτω οδούς:

α) Παραλίμνιος περιοχή από πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος του ποδηλατοδρόμου (περιοχή Κατσικάς)

β) Παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση της οδού Σταύρου Νιάρχου έως το τούνελ αεροδρομίου- Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου)

γ) Περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων (περιοχή Φρόντζου).

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύσει από την 12-04-2020 έως και την 27-04-2020 και ώρα 08:00.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύει για τις καθημερινές (Δευτέρα ως και Παρασκευή) από 14:00 έως την 08:00 της επομένης και καθ΄όλο το 24-ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας, τη διαπίστωση των παραβάσεων και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων είναι η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή ευθύνης τους.

Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου