Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Το πάλεψε το Κουτσελιό, αλλά νίκη – πρόκριση η Κατσικά με 3-2!!!


Πήγε να κάνει την έκπληξη σήμερα το Κουτσελιό μέσα στην Κατσικά, για την Β΄ Φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ., αλλά δεν τα κατάφερε και οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη – πρόκριση με σκορ 3-2!

Η Κατσικά ομάδα Γ΄ Εθνικής και το Κουτσελιό ομάδα Β΄ Ερασιτεχνικής, μια διαφορά που δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο και οι «μελανόελευκοι» προηγήθηκαν για ένα διάστημα με 1-2, κάνοντας και ανατροπή. Οι γηπεδούχοι πάτησαν πιο πολλές φορές περιοχή από την αρχή του ματς, αλλά πέρασε αρκετή ώρα για να δούμε κάποια καλή στιγμή.


Στο 20΄ μια κεφαλιά του Νάκου μετά από σέντρα του Γούλα, στο 23΄ ένα δυνατό σουτ του Κακαράντζα Κ. εκτός περιοχής, που χτύπησε σε σώματα και στο 26΄ ένα γύρισμα του Νάνου από δεξιά μέσα στην περιοχή, δεν ήταν απειλή για τους δυο τερματοφύλακες. Στο 30΄ μια κεφαλιά του Μιχαήλιδη, έπειτα από κόρνερ Γούλα, πέρασε και εκεί η μπάλα άουτ.

Από εδώ και μετά, όμως, ξεκινάει ο χορός των γκολ, όπου μπήκαν 4 μέσα σε ένα δεκάλεπτο (!!!). Στο 31΄ αντεπίθεση για την Κατσικά, η μπάλα στο Νάκο, με ατομική ενέργεια και ωραία ντρίπλα πάνω στον Κρανά, πλασάρει τον Στεργίου από κοντά και γράφει το 1-0. Δεν περνάνε δυο λεπτά και ο ίδιο παίκτης μετά από κάθετη πάσα του Γούλα, βγαίνει τετ-α-τετ με τον Στεργίού, αλλά αυτή τη φορά νικητής βγαίνει ο γκολκίπερ του Κουτσελιού. 

Στο 35΄ το Κουτεσλιό έιχε κερδίσει φάουλ εκτός περιοχής και λίγο αριστερά, εκτελεί με γέμισμα ο Δάσκαλος Ι., ο Μιχχαηλίδης πετάγεται ε κεφαλιά να διώξει, αλλά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του για το 1-1. Δυο λεπτά μετά το Κουτσελιό ξαναχτυπά, με άψογη συνεργασία Κακαράντζα Α. από αριστερά στον Κακαράντζα Κ., αυτός στον Κακαράντζα Μ. και τελικός αποδέκτης ο Δάσκαλος Ι., που πλασάρει ιδανικά για το 1-2, πανηγυρίζοντας ξέφρενα το γκολ, βγάζοντας τη φανέλα. Στο 41΄, όμως, έρχεται η απάντηση από την Κατσικά, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Φαρμάκη, προβολή του Μιχαηλίδη από κοντά για το 2-2.



Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με ένα σουτ εκτός περιοχής από τον Γιωτάκη στο 47΄ και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Φτάσαμε στο 73ο λεπτό για να δούμε την επόμενη φάση, που ήταν και γκολ για την Κατσικά. Σε φάση αντεπίθεσης για τους γηπεδούχους ο Γούλας πάσαρε στον Νάκο, ωραία ατομική ενέργεια του ίδιου και σουτ από αριστερά, συρτό στην απέναντι γωνία του Στεργίου, που παρότι έπεσε δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 3-2. 

Στο 80΄πήγε να γίνει και πάλι το «μπαμ» από το Κουτσελιό, ο Κακαράντζας Κ. σε φάση αντεπίθεσης πάει να μπει στην περιοχή, μαρκάρισμα από πίσω του Ασωνίτη εντός περιοχής και πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Δάσκαλος Ι., αλλά ο Παπαιώαννου πέφτει σωστά και μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 88΄ αντεπίθεση για την Κατσικά, ο Βελτσίτσας κάνει την πάσα, ο Νάκος αφήνει τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, φτάνει στον Νάνο δεξιά, αυτός μόνος του κάνει ένα πολύ άστοχο πλασέ. Στο 93΄ τελευταία καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Νάκος από δεξιά κάνει την παράλληλη πάσα, σουτ του Γιωτάκη μέσα από την περιοχή, ψηλά άουτ η μπάλα.



ΚΑΤΣΙΚΑ : Παπαιώαννου, Νάνος, Ασωνίτης, Μιχαηλίδης, Φαρμάκης, Τσουμάνης, Γούλας (Κωνστανίνιδης 77΄), Μούτσιος (Τζουρμανάς 87΄), Καζαντζίδης (Γιωτάκης 46΄), Νάκος, Πολυχρόνης (Βελτσίστας 63΄)
ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Στεργίου, Τσακμάκης, Κακαράντζας Α. (Αγγέλης 83΄), Κακαράντζας Κ., Κρανάς, Αναγνωστόπουλος, Δάσκαλος Α. (Κούτλας 53΄), Κακαράντζας Μ., Μπακαγιάννης (Ντούτσης 91΄), Δάσκαλος Ι., Γιωτίτσας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου