Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Θύελλα Κατσικάς : Έχει πάρει φόρα και πάει να σωθεί, διπλό στο Μοναστηράκι


Έχει πάρει φόρα η Θύελλα Κατσικάς και δεν σταματάει, αφού πήρε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, νικώντας τη Θύελλα Μοναστηρακίου εκτός έδρας με σκορ 1-2!

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν με 0-2 από το 1ο ημίχρονο, ενώ έχασαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 77΄σε 1-2, αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω. Η Θύελλα Κατσικάς έφτασε έτσι τους 11 βαθμούς και έχει πολλές ελπίδες να κυνηγήσει την παραμονή στην κατηγορία ως το τέλος.

Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απειλούν πρώτοι, σουτ του Τσουμάνη, έπειτα από σέντρα του Μπλέτσα από αριστερά, με τη μπάλα να περνάει για λίγο άουτ. Πέντε λεπτά μετά έρχεται το γκολ για τους ερυθρόλευκους, σέντρα του Ψαρρά από αριστερά, πλασέ του Ρίζου εντός περιοχής και 0-1. Στο 32΄ καλό σουτ του Παπαρούνα, αποκρούει ο Καραγκούνης. Στο 34΄ κεφαλιά του Κοκώνης Ε., μετά από σέντρα του Τσιώνη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 37΄ γίνεται το 0-2, όταν ο Ψαρράς εκτελεί φάουλ, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς της γηπεδούχου ομάδας και καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Καραγκούνη. Στο 40΄ σέντρα του Τσιούνη από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Βασίλας πιάνει μονοκόμματο σουτ, η μπάλα τραντάζει το απέναντι κάθετο δοκάρι. Στο 41΄ ο Παπαρούνας σουτάρει, αποκρούει ο Καραγκούνης και δυο λεπτά μετά ο Πατσιούρας κάνει πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Τσιούνη.
 
Δυναμικά μπήκε και στην επανάληψη η ομάδα της Κατσικάς, στο 51΄ ωραία ενέργεια και σουτ του Γούλα, έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας, οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Τρία λεπτά μετά, εκτέλεση φάουλ του Τσουμάνη, αποκρούει ο Καραγκούνης. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Τσιούνη, απέκρουσε ο Πατσιούρας. Στο 77΄ έρχεται η μείωση του σκορ για τους γηπεδούχους σε 1-2, με εύστοχο πλασέ του Τσιούνη. Στο 82΄ καλό σουτ του Τσιούνη, αλλά μπλοκάρει ο Πατσιούρας. Απαντά η Κατσικά στο 84΄ με σουτ του Παπαρουνα, με δυσκολία διώχνει ο Καραγκούνης.


ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ : Καραγκούνης, Ζέλος, Βασίλας (Κούτρουλος 63΄), Κοκώνης Ε., Μπουδούβαλης (Μανωλίτσης 63΄), Τζαμάλης (Κοκώνης Κ. 85΄), Τσιούνης, Κτενάς (Κατσίγιαννης 73΄), Μπαρλαγιάννης, Καβαλλάρης, Κοκώνης Σ.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ : Πατσιούρα, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Ψαρράς (Πάκος 63΄ (Κολιούσης 75΄)), Πάνος, Τσουμάνης (Πολυχρόνης 85΄), Γούλας (Μαρούλης 85΄), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Παπαρούνας, Ρίζος (Μιχαηλίδης 85΄)






ΦΩΤΟ : Χρήστος Καλύβας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου