Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Νίκη με αφιέρωση για το Ασβεστοχώρι!!!




Στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την αντίστοιχη του Μετσόβου για τα εναπομείναντα 25 λεπτά του αγώνα που είχε διακοπεί στο 65΄ εξαιτίας του δυσάρεστου περιστατικού με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Στέφανο Γεράση.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 3-2, ενώ να υπενθυμίσουμε πως μέχρι τη διακοπή το σκορ ήταν στο 1-1. Με αυτή τη νίκη το Ασβεστοχώρι έφτασε τους 45 βαθμούς και μπορεί να κάνει όνειρα για είσοδο του στο πλει οφ. καθώς μένουν ακόμη 3 αγωνιστικές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, πριν τη διακοπή το Μέτσοβο είχε προηγηθεί με σκόρερ τον Γοδέβενο στο 10΄ και είχε πιέσει για δεύτερο γκολ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού το Ασβεστοχώρι ισορρόπησε και ισοφάρισε στο 35΄ με τον Στεφάνου. Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους που έχασαν κι άλλες ευκαιρίες.

Εδώ το σχετικό ρεπορτάζ : 1-1 και διακοπή στο 65΄ στο Ασβεστοχώρι!!! (Videos) 




Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης που διεξήχθη σήμερα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και κατάφεραν να σκοράρουν στο 69΄ με διπλή προσπάθεια του Οικονόμου, έπειτα σέντρα του Κουτρούμπα από αριστερά. 


Στο 71΄ λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα Γιώτη και των αμυντικών των φιλοξενούμενων, ο Κολιάκης που καραδοκούσε έκλεψε τη μπάλα και ανενόχλητος έκανε το 3-1. 

Στο 75΄ ωραία μπαλιά του Γοδέβενου και ο Σταχούλης με έξυπνο πλάσε νικάει τον Περιστέρη για το 3-2.


Στο 81΄ δυνατό σουτ του Μπλέτσου, βγάζει σε κόρνερ ο Περιστέρης.




ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Περιστέρης, Παπαπστεργίου, Μιμιγιάννης, Πρέντζας, Ντάφλος Β., Κολιάκης, Ντάφλος Π., Στεφάνου, Οικονόμου, Κουτρούμπας, Μαλάμος

ΜΕΤΣΟΒΟ : Γιώτης, Γκουντέβενος, Τσιόστας Χ., Γοδέβενος (Κιούρας 82΄), Γουβαίλης, Τσιόστας Κ., Σταχούλης, Μπλέτσος, Γιαννούκας, Τσουλιάης, Παλαιοπάνος



Στον άτυχο συμπαίκτη τους αφιέρωσαν τη νίκη οι ποδοσφαιριστές του Ασβεστοχωρίου, μετά τη λήξη του ματς!




















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου