Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Γιάννενα W.F.C : Μια ακόμα σημαντική νίκη, 2-0 τη Δόξα 2016


Μια ακόμα σημαντική νίκη ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής για την γυναικεία ομάδα Γιάννενα W.F.C., που υποδέχτηκε τη Δόξα 2016 και επικράτησε με σκορ 2-0!

Ιδανικό ξεκίνημα και για τον Ανέστη Ζώη, που σήμερα κοουτσάρισε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι την ομάδα.

Οι Δραμινές μπήκαν καλύτερα και απείλησαν με τις Εξουζίδου και Κοτσάκι στο 5΄και 7΄αντίστοιχα. Στο 29΄ η Τουρεντζόγλου με φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Γιαννιώτισες απείλησαν δυο φορές με την Κατσάνου στο 17΄και στο 20΄, ενώ στο 32΄ η Παπαδημητρίου έβγαλε την σέντρα, η Καραγιαννιδου έκανε την προβολή αλλά έδιωξε η Γαβριηλίδου.

Στο 52΄ και στο 61΄η Τουρεντζόγλου απείλησε με την Χατζηλαζάρου, αλλά η τελευταία έδιωξε σωτήρια. Το ίδιο έγινε και σε απευθείας κόρνερ της Μπιζεργιανίδου στο 57΄. Στο 69΄ ήρθε το γκολ για της γηπεδούχες, όταν η Νικοπούλου εκτέλεσε φάουλ, η Κατσάνου μπήκε από αριστερά και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 72΄ η Εξουζίδου έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, καθώς το πολύ δυνατό σουτ που έπιασε, σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Χατζηλαζάρου. Στο 84΄ η Καραγιαννίδου εκτέλεσε κόρνερ και η Κατσάνου με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.


Γιάννενα W.F.C. : Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Μπεκιάρη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Τσιούρη (30΄ Σκούρου (85΄ Τόλη), Μαργώνη, Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδου (85΄ Γκλίναβου), Κατσάνου (85΄ Κώτση), Δασιοπούλου (60΄ Ράπτη)

Δόξα 2016 : Γαβριηλίδου, Κοτάκι, Ζήση, Ιτεμπέ (90΄ Κελεμπέκη), Μπαντή (58΄ Πουλιούδη), Χατζηιωαννου (90΄ Πολούδη), Σωμάδη, Εξουζίδου, Τουρεντζόγλου, Μπιζεργιανίδου (83΄Κοσκερίδου), Τζιντζόγλου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου