Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Σωτήριο διπλό για τη Δαφνούλα!!! – Δικαίως φωνάζει το Ελληνικό!!! (Videos)




Στο Ενωσιακό γήπεδο η Αναγέννηση Ελληνικού φιλοξένησε την ομάδα της Δαφνούλας και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Σημαντική αυτή η νίκη για τους «μπλε» που παλεύουν να κρατηθούν στην Β΄ Ερασιτεχνική, αφού φέτος εκπλήσσουν δυσάρεστα. Το  Ελληνικό από την άλλη έχει μαζέψει κάποιους βαθμούς, αλλά θα πρέπει να προσέξει μην μπλέξει σε περιπέτειες ως το φινάλε. Οι γηπεδούχοι δικαίως φωνάζουν στην τελευταία φάση για πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

Το παιχνίδι γενικά δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τον Κουτσογιάννη, ενώ από τη Δαφνούλα, σουτ των Ζιάρκα και Οικονόμου πέρασαν άουτ. Ο Γκόγκος είπε «όχι» σε ένα τετ-α-τετ με το Μαντεργκόνα.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με λίγα ευκαιρίες. Στο 60΄ μόνο ένα φάουλ του Κουτσογιάννη πέρασε εκτός.


Ενώ στο 72΄ μακρινό και ξαφνικό σουτ του Οικονόμου, η μπάλα σκάει μπροστά στον Γκόγκο και τον αιφνιδιάζει για να γίνει το 0-1.


Στις καθυστερήσεις του ματς κι ενώ οι γηπεδούχοι είναι την επίθεση, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει τράβηγμα στον Κουτσογιάννη από αντίπαλο του και πέφτει. Στη συνέχεια της φάσης ο Χήτας πάει επικίνδυνα πάνω στον Σάμαρη, αλλά ο διαιτητής δείχνει παίζεται.





ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Γκόγκος, Μποζέλα, Μπακόλας, Τριανταφύλλου (Στεργίου 61΄), Μπεσόπουλος Ν., Κύρκος, Γιαννούλης (Γκεσούλης 61΄), Μπεσόπουλος Θ., Ζώτος (Σάμαρης 69΄), Κουτσογιάννης, Γκατζιάνης (Τσιάβος 76΄)

ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Βάρφης, Σιόντης, Λαγός Κ., Τσιάβος, Μίχος (Σταύρου 67΄), Στάθης, Ζιάρκας (Χήτας 73΄), Ράπτης, Μαντεργκόνα (Κωλέτσιος 86΄), Λαγός Β., Οικονόμου

10 σχόλια:

  1. Ουτε υποψια πέναλτι σωστος ο ρεφ επαφη σωμα με σωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11 Μαρτίου 2018 - 12:46 π.μ.
      Μην τρελαθούμε αδερφέ...υπάρχει τράβηγμα στην πρώτη φάση και στην συνεχεια δεν είναι "επαφή σώμα με σώμα"...ο παίκτης του ελληνικού τσιμπάει την μπάλα και τον κόβει αντικανονικά ο αμυντικός της δαφνούλας.

      Διαγραφή
  2. Μόνο αν βρισκόσασταν στο γήπεδο δικαιολογείστε να εκφέρετε άποψη... τα βίντεο είναι τραγικά.εγώ που ήμουν παρών δε μπορώ να δικαιολογήσω ούτε καν το τίτλο του άρθρου,του συμπαθούς κατα τ'άλλα,δημοσιογράφου που ήταν παρών -δικαίως φωνάζει το Ελληνικό-.Καθαρές οι φάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με άσχημη ποιότητα video φαίνεται ξεκάθαρα ο αμυντικός της Δαφνούλας να πέφτει αντικανονικά στον ποδοσφαιριστή του Ελληνικού. Ok είσαι της δαφνούλας κέρδισες παραδέξου όμως ότι είναι πεναλντι δεν αλλάζει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Αδερφε.... Ναι κερδίσαμε αλλά αξία...εσείς σαν ελληνικό δεν έχετε πρόβλημα στην βαθμολογία ένω εμείς καιγομασταν γιατί η ομάδα μας κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια φέτος να παραμείνει στην κατηγορία και ο βαθμός αυτός μας είναι πολύτιμος Και καλό είναι να μην υπάρχει τέτοια εχθρικοτητα...χασατε μια φορά και κάνετε λες και σας ρίξαμε κατηγορία... Λαρωστε λίγο να πουμε

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει καμια εχθρότητα και δεν πειράζει και για την ήττα...για ένα πέναλτι απλά παραπονιόμαστε το οποίο και δεν ξέρουμε αν το κερδίζαμε αν θα το βάζαμε και θα άλλαζε και τίποτα...απλά υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση στο αν είναι πέναλντι η όχι...κάτι το οποιο ξεκάθαρα φαίνεται στο video...αυτό μονο.

      Διαγραφή
  3. Το βιντεο ειναι ξεκαθαρο προφανως δεν γνωριζεται τον ορισμι του πέναλτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.φιλιππουση είστε ένας πραγματικά αξιόλογος δημοσιογράφος όμως κατά την γνώμη μου ο τίτλος του άρθρου "δικαίως φωνάζει το ελληνικό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ καθότι όλοι όσοι παρακολουθήσαμε την χθεσινή αναμέτρηση και ειδαμε την εν λόγω φάση για την οποία διαμαρτύρεται το ελληνικό πως δεν του δόθηκε πέναλτι ενώ το δικαιούταν εγώ προσωπικά έχω να πω ότι δεν φωνάζει καθόλου δικαίως αλλά αδίκως διότι στη φάση φαίνονταν ξεκάθαρα πως δεν ήταν φάση για πέναλντι....την επομένη φορά λοιπόν να είστε λίγο πιο δίκαιος στα ρεπορτάζ σας και να μην γράφετε μονόπλευρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάση το βίντεο και εφόσον ρώτησα και διαιτητη (που συμφωνει πως ήταν πέναλτι) θεωρώ πως είναι.....
      Αν έχετε άλλη απόψη δικαιωμά σας!
      Τα άλλα που λέτε για μονόπλευρα κτλ. τα προσπερνώ γιατί αλλιώς θα εκλάβω εκ του πονηρού......

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή