Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη για τους Χουλιαράδες, έντονες οι διαμαρτυρίες από τους Λογγάδες!!!


Τη νίκη με 1-0 πήραν οι Χουλιαράδες που φιλοξένησαν στον Ενωσιακό γήπεδο τον Τιτάνα Λογγάδων.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτή την ήττα ισοβαθμούν με την Κράψη και βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνέυουν με υποβιβασμό.

Έντονες οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές μετά τη λήξη του αγώνα, από τον προπονητή των Λογγάδων κ. Τσιατούρα 

Στο 29΄ ο Αμπνάραμαν βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γκορτζή, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ διώχνει σωτήρια. Στο 39΄ ωραίο σουτ του Ξυλογιάννη, μετά από πάσα του Ρίζου, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στις αρχές του ημιχρόνου σουτ του Ρίζου για τους γηπεδούχους και του Μπάγια για του Λογγάδες πέρασαν άουτ. Στο 60΄ σέντρα του Λάμπρου, σουτ του Τσουμάνη Α. και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 81΄ ο Μαστοράκης κάνει την πάσα στον Λάμρπου κι αυτός με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ. Στο 87΄ σουτ του Τσουμάνη Α. με τα πόδια διώχνει ο Δραγάτης. 


Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ  :  Γκορτζής, Γεράσης (70’ Μαστοράκης), Παππάς, Μιχάλης, Ντούκας, Γεωργούλης, Ξυλογιάννης, Λάμπρου, Μάης (65’ Λισγάρας), Τσουμάνης Α., Ρίζος (88’ Ηλίας)

TITAN ΛΟΓΓΑΔΩΝ : Δραγάτης Αρ. Π., Αγκάς, Τσίος, Φάης, Λαδιάς, Δάλλας (84’ Δραγάτης Απ.), Αμπνάραμαν, Νάτσικας (58’ Γκόλιας),  Μπάγιας, Δραγάτης Αρ., Τσολάκος (74’ Μάντζος)


















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου