Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Της Αγιά Μαρίνας σήμερα......




Στην Αγία Μαρίνα η τοπική ομάδα φιλοξένησε την πρωτοπόρο Δόξα Κρανούλας και έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής με εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησε των "οράνιε" με σκορ 4-1!!!

Αυτή η νίκη δίνει σίγουρα ψυχολογική ανάταση στους γηπεδούχους να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον στόχο της παραμονής στην κατηγόρια. Η Κρανούλα από την άλλη έκανε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί ξανά στην κορυφή παρέα με την Ανατολή. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2΄ ο Παπαγιάννης με όμορφο πλασέ εντός περιοχής. Στο 5΄ η Κρανούλα ισοφαρίζει με γυριστή κεφαλιά του Ριστάνη, μετά από εκτέλεση πλαγίου. Στο 9΄ εκτέλεση φάουλ του Χαμπίμπη, κεφαλιά του Χριστακόπουλου, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, νέα κεφαλιά από τον ίδιο στην επαναφορά, λίγο άουτ. Στο 28΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Κοτσώνη και η μπάλα καταλήγει στο δίχτυα για το 2-1. Στο 34΄ σε φάση τετ-α-τετ ο Παπαγιάννης νικάει τον Αρχοντάκη για το 3-1. 

Στο 55΄ ο Γκέγκα προσπάθησε με σουτ να απειλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικό 4-1 στο 70΄ όταν σε αντεπίθεση της Αγίας Μαρίνας ο Παπαγιάννης πέρασε και τον τερματοφύλακα Αρχοντάκη και σημείωσε χατ-τρικ. 


ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Μπάρκας, Σταμάτης, Ρίζος, Παππάς, Λαγκαβάνης, Λικάι, Μπισέλας, Μπομπάι, Παπαγιάννης (90’ Χοξάι), Κοτσώνης (88’ Γαβρίλας), Μιχαήλ (58’ Χωραβάτης)


ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ : Αρχοντάκης, Νάσιος, Πάσχος, Γκόλιας, Καραφλιάς, Καρυπιάδης (52’ Παππάς), Τσουμάνης (22’ λ.τρ. Γκέγκα), Διαμάντης (74’ Τάτσης), Ριστάνης, Χριστακόπουλος, Χαμπίμπης




Πολλές φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο : 















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου