Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι η Ανατολή και συνεχίζει!!!




Στο συνθετικό γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την γειτονική Θύελλα Κατσίκας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Βαθμολογικό κίνητρο είχαν μόνο οι γηπεδούχοι, αλλά το ματ μεταξύ των δυο ομάδων είναι πάντα ένα γειτονικό ντέρμπι με ένταση και πάθος. Τελικά οι «Πόντιοι» πήραν τη νίκη και παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από τα Σερβιανά , που παίζουν αύριο στην Πράμαντα με την τοπική ομάδα.

Στο 20΄ κεφαλιά του Ασωνίτη από φάουλ του Βλάχου, λίγο άουτ η μπάλα. Τέσσερα λεπτά μετά σουτ του Νάνου, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 31΄ ασίστ του Βλάχου στον Γιαννάκη, αυτός σουτάρει, μπλοκάρει ο Διαμαντης. Στο34΄ φάουλ του Βλάχου, αποκρούει ο Διαμάντης. Στο 42΄ σουτ του Βλάχου, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και σκάει στο έδαφος, αλλά δεν περνάει τη γραμμή. Στο 43΄ οι αμυντικοί της Ανατολής σώζουν πάνω στη γραμμή, σε πλασέ του Βλάχου. Ένα λεπτό μετά σουτ του Φωλίνα από κοντά, άουτ.

Στο 57΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Βλάχο, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 60΄ σουτ του Χριστακόπουλο, αποκρούει ο Μάντζιος. Στο 73΄ τριπλή ευκαιρία για τον Χριστακόπουλο, που με κεφαλιά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά σώζουν οι αμυντικοί της Κατσικάς από σουτ του στη γραμμή, ξανά σουτ του ίδιου, άουτ η μπάλα. Στο 75΄ σουτ των Ηλιόπουλου και Φωλίνα, αποκρούει ο Μάντζιος. Στο 78΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Βλάχου, πέφτει στη γωνία του και αποκρούει ο Διαμάντης. Στο 83΄ ασίστ του Μάντζου στον Χριστακόπουλο, αυτός σεντράρει και ο Ορφανός «κρεμάει» τον Μάντζιο για το 1-0. Στο 89΄σέντρα του Ορφανού και ο Χριστακόπουλος από κοντά διαμορφώνει το τελικό 2-0.



Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Χριστοφορίδης): Διαμάντης, Νικολάου, Φωλίνας, Γκαρτζονίκας, Δρόσος, Κλιτσινάρης, Ηλιόπουλος (89' Χριστοφορίδης), Νάνος (80' Μάντζος), Ορφανός, Κατσίφας (90' Μιχαηλίδης), Χριστακόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ (Σκούφαλης): Μάντζιος, λέκκας, Λυπίτκας, Παπαλάμπρης, Νεφρός, Βαρτζιώτης, Παππάς (86' Χαλιάσος), Γούλας (62' Αντωνίου), Γιαννάκης, Βλάχος, Ασωνίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου