Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Δάγκωσαν με το καλημέρα οι «Λύκοι», 3-2 το Ελληνικό!!!




Στο βοηθητικό γήπεδο Ανατολής οι Ραφταναίοι, που πέρυσι κέρδισαν την άνοδο τους στη Β΄ Ερασιτεχνική, υποδέχτηκαν την Αναγέννηση Ελληνικού και έκαναν σεφτέ στις νίκες με σκορ 3-2!

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Αλεξανδρόπουλος, μετά από φάουλ του Κάσσου. Το Ελληνικό ισοφαρίζει με μονοκόμματο σουτ του Κουτσογιάννη, μετά από σέντρα του Τσιάβου. Στη συνέχεια με αυτογκόλ του Λιόντου, σε φάουλ του Κάσσου γίνεται το 2-1. Ατομική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό ο Καραγκούνης για το 3-1. Τελικό 3-2 με κεφαλιά του Κουτσογιάννη, έπειτα από σέντρα του Γκατζιάνη.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι στο τοίχος σε φάουλ και για μαρκάρισμα του γκολκίπερ των αντιπάλων εκτός περιοχής.

5 σχόλια:

  1. Το μαρκάρισμα του γκολκίπερ δόθηκε κανονικά φάουλ και δόθηκε και κίτρινη κάρτα στον παίχτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται σε αυτό.
    Επίσης 3 χέρια γίνανε από τους Ραφταναίους που δεν σφυρίχτηκαν και το πρώτο τους γκόλ ήρθε από ανύπαρκτο φάουλ. Κακός δεν γράφονται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Απ'το Ελληνικό αν απαντάγατε και στα τηλέφωνα ή στα μηνύματα καλά θα ήταν, για να βγει το ρεπορτάζ!

      Διαγραφή
  2. Κακώς διαμαρτυρονται οι Ραφταναiοι ειναι λάθος ,αφου ήταν ανώτεροι σε ολο το ματσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O πρωτος ηταν σε αλλο γηπεδο. Για τη φαση ασχολιαστο , το παραδεχτηκε και ο αμυντικος.
    30-70 τα σφυριγματα και αν καποιο δεν αρεσε βγαζανε κραυγες ζουγκλας 11αδα, παγκος και καποιοι φιλαθλοι.
    θελει παιδεια για να μαθεις να χανεις Ποιος την εχασε για να τη βρει το Ελληνικο.
    Ολο το Ερασιτεχνικο ξερει πως σωνεται 2 χρονια τωρα αυτη η ομαδα. Πιο πολλα "παραξενα" και απο το Μπεο. Η Αετοραχη προπερσι 38 βαθμους και επεσε. Το Ελληνικο Μπαρτσελονα στις τελευταιες αγωνιστικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή