Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Πολύτιμος βαθμός για την Κατσικά, 0-0 με τη Λευκίμμη


Αήττητη για τρίτο σερί ματς η Θύελλα Κατσικάς, όπου ήρθε ισόπαλη με τη Λευκίμμη εντός έδρας και σκορ 0-0!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν χτίσει ένα πολύ καλό σερί παιχνιδιών χωρίς ήττα, ενώ δεν έχουν δεχτεί γκολ σε αυτά τα ματς. Πολύτιμος ο βαθμός σήμερα, μιας και η Κερκυραϊκή ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία, με ποιοτικό ρόστερ. Η Θύελλα δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά για να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά αμυντικά στάθηκε πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε 1-2 στιγμές.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 14΄ο Κιπτίου εκτέλεσε πολύ ωραία ένα απευθείας φάουλ, ο Πατσιούρας πετάχτηκε, βρήκε λίγο τη μπάλα, αυτή χτύπησε στην πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε εκτός. Στο 20΄ ο Λισγάρας έπιασε μια κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολιούση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 27΄ η Λευκίμμη επιτείθεται από αριστερά με τον Γρηγοριάδη να σεντράρει, η μπάλα δεν διώχνεται από την περιοχή της Θύελλας, φτάνει στον Τσεβανέδη στο δεύτερο δοκάρι, που με πλασέ δεν ευστοχεί και η μπάλα περνάει για λίγο άουτ.




Στην επανάληψη δεν είδαμε ευκαιριές μέχρι να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά, μιας και η Κατσικά αμύνονταν πολύ σωστά, αλλά και η Λευκίμμη δεν έδειχνε να έχει τις λύσεις που χρειάζονταν. Στο 84΄ ένα φάουλ του Κιπτίου με γέμισμα μέσα στην περιοχή, ανενόχλητος παίρνει την κεφαλιά ο Θεοδωράκης, καθώς πέφτει, αλλά η μπάλα περνάει ψηλά άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Κιπτίου πιάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Πατσιούρας λέει "όχι" με τις γροθιές. Στο 88΄ κόβεται αντεπίθεση της Κατσικάς για οφσάιντ στον Μπλέτσα, μετά από γέμισμα του Τσουμάνη από το κέντρο, αν και στο βίντεο που έχουμε φαίνεται πως ο παίκτης της Θύελλας ξεκινάει πίσω από τους αντίπαλους αμυντικούς. Στις καθυστερήσεις του ματς και συγκεκριμένα στο 94΄η Θύελλα παραλίγο να πάρει το "τρίποντο", όταν ο Κολιούσης εκτέλεσε φάουλ, στη διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, αυτή βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και πέρασε ελάχιστα κόρνερ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, όμως, σφύριξε τη λήξη, αντί να άφησε να ολοκληρωθεί η φάση.


ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ (Νίκος Γκούρας) : Πατσιούρας, Ψαρράς, Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας (Νάνος 73΄ (Πάκος 81΄)), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Παπαρούνας, Πολυχρόνης (Μελιγγιώτης 54΄)

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Παναγιώτης Κορομποκης) : Γκάκος, Γρηγοριάδης, Μουζακίτης, Λαμπόρντα,Ματσοβίλα, Κιπτίου Κ, Λουβρος (Σπίνουλας 44' (Βασιλάκης 81΄)), Τσεβανέδης, Πανταζής, Κωνσταντινίδης (Κουλούρης Α. 81΄), Κουλούρης Ν. (Θεοδωράκης 73΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου