Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση απάντηση από την Α.Ε.Μ.!!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.Μ.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»

   Ανακοίνωση εξέδωσε η  Α.Ε.Μ. Μικρασιατών σε σχέση με όσα έγιναν στην αναμέτρηση με το Ασβεστοχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

   Η Α.Ε. Μικρασιατών έχει δείξει τόσα χρόνια με την συμπεριφορά της ότι προσπαθεί να προάγει  το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι να το πάει πίσω όπως αναφέρθηκε.

   Το ποιος προκάλεσε επεισόδια και εντάσεις στα μεταξύ μας παιχνίδια φαίνεται από τα παρακάτω:
   Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο παράγοντας του Ασβεστοχωρίου «κύριος» Απόστολος Γιάκος επιτέθηκε και έριξε κουτουλιά σε φίλαθλο της ομάδας μας χωρίς να προκληθεί – για του λόγου του αληθές υπάρχει και σχετικό βίντεο- και με παρέμβαση των φιλάθλων μας αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

   Όσον αφορά τον πρόεδρο του Ασβεστοχωρίου κ. Χρυσόστομο Ευαγγέλου αν και στα δυο παιχνίδια ήταν υπεύθυνος τήρησης τάξης στον πάγκο της ομάδας του, κατάφερε με την συμπεριφορά του να αποβληθεί και στα δυο παιχνίδια.

   Το ίδιο συνέβη και χθες όταν μετά την λήξη του ημιχρόνου υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια και ο διαιτητής αποφάσισε την απομάκρυνση όλων όσων δεν είχαν δικαίωμα να είναι εκεί, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο πρόεδρος του Ασβεστοχωρίου επέμενε να εισέρθει (δυο φορές μάλιστα) στα αποδυτήρια των διαιτητών. Γι αυτό το λόγο απομακρύνθηκε από τον συγκεκριμένο χώρο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κάθισε κανονικά στον πάγκο της ομάδας του χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια στη συνέχεια αποβλήθηκε από τον διαιτητή επειδή εισήρθε εντός αγωνιστικού χώρου διαμαρτυρόμενος . Κατά την αποχώρηση του συνέχισε να διαμαρτύρεται εντόνως για την απόφαση του διαιτητή.


   Τέλος, όσον αφορά στη φραστική επίθεση που επικαλείται το Ασβεστοχώρι, φραστικές αντεγκλήσεις υπήρχαν εκατέρωθεν, όπως συμβαίνει  συνήθως  στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου