Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Είχε Γκόγκο στο φινάλε η Πεδινή!!!



Στο γήπεδο της Πεδινής η τοπική ομάδα φιλοξένησε το Μέτσοβο και επικράτησε με σκορ 2-1!

Ένα ματς σχετικά ισορροπημένο, με φάσεις και για τις δυο πλευρές, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στον εξαιρετικό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γκόγκο. 

Μόλις στο 7΄ ο Τσουλιάης πιάνει ωραίο σουτ, αλλά ο Γκόγκος μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 11΄ κεφαλιά του Σταχούλη, μετά από φάουλ, περνάει ελάχιστα άουτ. Το 1-0 γίνεται στο 36΄ με όμορφο συρτό σουτ του Αναγνώστου. Έτσι έληξε το ημίχρονο.



Στην επανάληψη οι "μπλε" μπήκαν πιο δυνατά και στο 60΄ γίνεται το 1-1 με κοντινό πλασέ του Γουβαίλη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιόστα. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Σταχούλη από πολύ κοντά περνάει άουτ. Στο 70΄η Πεδινή πήρε ξανά "κεφάλι" στο σκορ με φοβερό σουτ του Μπαλαούρα στη δεξιά γωνία του Βαρθολομαίου. Στο 83΄ ο Βαρθολομαίος κάνει κακή έξοδο, αλλά ο Παγούνας σε κενό τέρμα αστοχεί. Στο 93΄ έρχεται η πιο σπουδαία φάση από πλευράς Μετσόβου και η "μεγάλη" επέμβαση από πλευράς του γκολκίπερ της Πεδινής Γκόγκου, ο οποίος απέκρουσε τρία διαδοχικά σουτ των Τσιόστα, Σταχούλη και Τσουλίαη, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. 



Πεδινή: Γκόγκος, Αγγέλης, Γκίζας, Ζώης, Νάκιας,Ντάγκας, Μπαλαούρας, Τζιάλλας, Αναγνώστου (66’Παγούνας), Μουζακίτης(87' Στεργίου), Μητρογιάννης (81’ Κιτσάκης).


Μέτσοβο: Βαρθολομαίος, Γκουντέβενος, Νεζίρης, Γουβαίλης (86' Παπάσης), Σταχούλης Τρ, Νάκας(70’ Σιούτας),Σταχούλης Αθ, Πατσιάς (80’ Δάμας), Τσιόστας, Τσουλιάης, Γιαννούκας.











ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου