Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Νίκησε και ελπίζει ο Βοτανικός! (Videos)



Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας της φάσης για τα πλει οφ του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής μεταξύ Δαφνούλας και Ολυμπιακού Βοτανικού!



Νικητές ανεδείχθηκαν οι ερυθρόλευκοι με σκορ 0-1 και έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν την άνοδο σε αγώνα μπαράζ αν η Δαφνούλα τη Κυριακή δεν καταφέρει να νικήσει τα Πράμαντα. Κερδισμένοι από το σημερινό αποτέλεσμα είναι και οι Τζουμερκιώτες, που πανηγυρίζουν ήδη και μαθηματικά την άνοδο τους στην Α΄ Ερασιτεχνική. 




Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα ματς με λίγες φάσεις και κακή ποιότητα. Στα πρώτα λεπτά πιο δραστήρια μπήκε η Δαφνούλα, αλλά στη συνέχεια ο Βοτανικός όχι απλά ισορρόπησε το ματς, αλλά κατάφερε και να σκοράρει. 

Στην επανάληψη οι "μπλε" μπήκαν πιο επιθετικά θέλοντας να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το ματς. έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά έδειξαν προς το τέλος του ματς να ξεμένουν από δυνάμεις. Θέλουν μόνο νίκη στο ματς με τα Πράμαντα για να παίξουν αγώνα μπαράζ με τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλάμα. 





Το φιλμ του αγώνα : 

Στο 4΄ ο Κατσαμπίρης πασάρει στον Ράπτη, αυτός σουτάρει, αλλά αποκρούει σωτήρια ο Ζώτος Κ..



Στο 28΄ ο Ποζιόπουλος κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Κοκκιάδης ασίστ στον Μπισέλα που με διπλή προσπάθεια ανοίγει το σκορ.



Στο 33΄ ωραίο σουτ του Σταθή, αλλά ακόμα πιο ωραία η απόκρουση του Ζώτου Κ., που πετάχτηκε στο αριστερό του "γάμα" και έδιωξε σε κόρνερ.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 48΄ ο Μαντεργκόνα πασάρει στον Ράπτη, ψηλοκρεμαστό σουτ του δεύτερου, βγάζει σε κόρνερ ο Ζώτος Κ..



Στο 49΄ κόρνερ του Στάθη, κεφαλιά του Χρήστου, διώχνει ξανά σε κόρνερ ο Ζώτος Κ. 



Στο 89΄ ο Μπισέλας σπάει τη μπάλα από δεξιά αυτή φτάνει με περιπετειώδη τρόπο στον Τσίφτση που από κοντά σουτάρει άουτ. 






ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Τζελέτας, Μαντεργκόνα (Χήτας 75΄), Σταύρου Α., Σταύρου Δ., Λαγός, Οικονόμου, Ζιάρκας, Χρήστου (Μάντζιος 70΄), Κατσαμπίρης, Ράπτης, Στάθης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ : Ζώτος Κ., Λέζος, Τσίφτσης, Κωνσντάντης, Μπαρέκος, Ζώτος Ε. (Κωστάκης 63΄), Ποζιόπουλος (Σιώλος 66΄), Διαμάντης, Μπισέλας (Μποζίκης 92΄), Ρομποτής, Κοκκιάδης

















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου