Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Φιλική εφτάρα για τα Σερβιανά!!!




Στο γήπεδο Σερβιανών ο τοπικός Θρίαμβος υποδέχτηκε το Α.Π.Ο.Ε.Λ. στο το πρώτο του φιλικό για φέτος και επιβλήθηκε με σκορ 7-0!!!


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά από την αρχή της φιλικής αυτής αναμέτρησης, αλλά προηγήθηκαν με 2-0 μόλις με τη λήξη του ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να αντισταθούν σθεναρά και κατάφερναν.

Στην επανάληψη όμως η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων φάνηκε και τα Σερβιανά πέτυχαν άλλα 5 τέρματα, ενώ είχαν και δυο δοκάρια.

Τα νέα αποκτήματα των γηπεδούχων έδειξαν από τη πρώτη μέρα το ταλέντο τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες.


Το πρώτο γκολ μπήκε με κεφαλιά του Θανάση, έπειτα από ωραία σέντρα από αριστερά του Διαμαντόπουλου. Στο τέλος του ημιχρόνου πολύ ωραίος συνδυασμός Σκούφη, Θανάση, Ηλία, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα.

Στην επανάληψη ο προπονητής των γηπεδούχων Αλέκος Τάτσης έκανε αρκετές αλλαγές για να δοκιμάσει κι άλλους παίκτες. Με το ξεκίνημα ο Θανάσης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, μετά από συστημένη μπαλιά του Διαμαντόπουλου. Στη συνέχεια ο Νάσης έκανε συρτή μπαλιά από αριστερά, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Α.Π.Ο.Ε.Λ. και έγινε το 3-0. Δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Νάση από πλάγια, η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο, μετά στο δεξί και βγαίνει εκτός εστίας. Ακολουθούν δυο ακόμη γκολ του Θανάση για το 5-0. Επίσης δυο όμορφα γκολ έβαλε ο Ναούμης, που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, για το τελικό 7-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 καλά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, που πέρασαν όμως άουτ.




ΣΕΡΒΙΑΝΑ : Κυρικλίδης, Τζίμας, Πάκος, Βραχνός, Κομπίλας, Σκούφης, Διαμαντόπουλος, Ηλίας, Μπάλλας, Θανάσης, Αλεξίου

Έπαιξαν : Ρούκης, Νάσης, Γούλας, Ανδρούτσος, Σκλιβανίτης, Νούτσος, Μπάφας, Ναούμης, Γκαραβέλας


Α.Π.Ο.Ε.Λ. : Τσόλης, Νίτας, Κωτσίας, Στεφάνου, Λούζης, Παπανικολάου,, Γκούμας Ι., Γκούμας Κ., Κώστας, Τσαπέτης, Παπαζώτος























ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου