Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η Καστρίτσα – Είχε «σούπερ» Πότση ο Βοτανικός!!!




Στο γήπεδο Καστρίτσας ο τοπικός Αγροτικός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Βοτανικού στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής!

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τους βαθμούς για να συνεχίσουν να κυνηγούν το Μέτσοβο, αλλά πλέον είδαν τη διαφορά να αυξάνεται από τους 4 στους 6 πόντους. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν κι αυτοί τον δικό τους αγώνα για να είναι στα πλει οφ ανόδου και να καταφέρουν επιτέλους να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 8΄ο Ρομποτής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Τομαρά. Ο Χαμπίπης ευστόχησε στην εκτέλεση και έκανε το 0-1. Στο 14΄ και στο 19΄ σουτ των Μπούκα και Μπιστιόλη πέρασαν για λίγο άουτ. Στη συνέχεια σουτ των Χαμπίπη και Ρομποτή δεν είχαν τύχη. Στο 40΄ φοβερή απόκρουση του Πότση, πετάγεται στη γωνία και σώζει από σουτ του Τσακιρίδη.

Στο 62΄και στο 69΄ ο Μπιτιόλης με πλασέ και κεφαλιά αντίστοιχα δεν μπορεί να κερδίσει τον Πότση. Στο 75΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους και ο Χαμπίπης με σουτ σημαδεύει το δοκάρι. Στο 85΄ κι άλλη απόκρουση του Πότση σε σουτ του Παππά. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπιστιόλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε αυτή τη φορά τον Πότση για το τελικό 1-1.


Καστρίτσα : Γκοτζιάς, Βασάκος (37’ Ναυρόζογλου), Τσακιρίδης (76’ Τσιάκος), Τομαράς, Κούτρας, Τσέλλιος, Κύρκος, Κούτλας (58’ Ναούμης), Μπούκας (45’ Δοβανάς), Παππάς, Μπιστιόλης

Ολυμπιακός Βοτανικού : Πότσης, Ντρης, Παππάς, Τσολάκος, Χαμπίπης (90’ Αναστασόπουλος), Λαλάι, Μπαρέκος, Διαμάντης, Κατζιώτης, Ρομποτής, Καραπαπάς (82’ Βαγγελής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου