Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Απαντάει με ανακοίνωση ο Α.Ο. Ζίτσας!!!





Αναλυτικά:

"Με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΕ ΡΙΖΑΣ, Ο ΑΟ ΖΙΤΣΑΣ καταδικάζει το μεμονωμένο συμβάν που έλαβε χώρα την Κυριακή και γι αυτό άλλωστε προστατεψε όλους τους ανθρώπους της ΑΕ ΡΙΖΑΣ χωρίς να πάθει κάνεις το παραμικρό και δίνοντας λήξη χωρίς να έρθει καμία Αστυνομία!! 

Θεωρούμε όπως απαράδεκτη τη συμπεριφορά συγκεκριμένου ποδοσφαιριστη της ΑΕ ΡΙΖΑΣ ο οποίος με μια ασεμνη χειρονομία και ειρωνευοντας προς τους φιλάθλους, δυναμιτισε το κλίμα και δημιουργήθηκε η ένταση. Εμείς δεν θα τον κατονομασουμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και αρνητικό κλίμα προς αυτόν. Το ίδιο θεωρούμε ότι πρέπει να κάνει κάθε ομάδα.

Είμαστε από την διοίκηση τον προπονητή και τους παίκτες όλοι νέοι σε ηλικία άνθρωποι και προσπαθούμε να αλλάξουμε τα άσχημα περιστατικά του παρελθόντος και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με κάθε κόστος. Θέλουμε όμως την συνεργασία των ποδοσφαιριστων μας και των αντιπάλων, οι οποίοι οφείλουν να μένουν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

Τέλος θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους και προσπαθούν για το καλό του ερασιτεχνικό ποδοσφαίρου, και είμαστε πάντα στη διάθεσή τους και ανοιχτοί σε όποια συνεργασία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου