Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Νίκη για τη Ζίτσα, καταγγελίες από τη Ρίζα!!!




Στο γήπεδο Ζίτσα η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Α.Ε. Ρίζας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Το αγωνιστικό κομμάτι όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά την καταγγελία από πλευράς φιλοξενούμενων, με τη μορφή ανακοίνωσης στην σελίδα που διαθέτει η ομάδα στο facebook, και κάνει λόγο για τραμπουκισμούς από πλευράς γηπεδούχων με την ανοχή της διαιτησίας.



Η ανακοίνωση :

"Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΙΤΣΑΣ!!!

Η εποχή που η σωματική ακεραιότητα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, που πηγαίνουν να αγωνιστούν στο γήπεδο της Ζιτσας, κινδυνεύει, δεν έχει περάσει!!!

Καθ´ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας βρίζανε και απειλούσαν ποδοσφαιριστές και φιλάθλους της ομάδας μας! Συγκεκριμένα απειλούσαν με χαρακτηρισμούς όπως: «δεν θα φύγετε ζωντανοί από εδώ» «θα σας πάρουν τέσσερις» και άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, φίλαθλοι εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων κινούμενοι απειλητικά προς παίκτες της ομάδας μας λέγοντας χαρακτηριστικά σε ποδοσφαιριστή μας «είσαι πεθαμένος» την ώρα που τον είχαν πιάσει από το λαιμό, ενώ κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα και άλλων ποδοσφαιριστών μας και μάλιστα ένας εξ αυτών τραυματίστηκε, ευτυχώς αποφεύγοντας τα χειρότερα!

Επίσης θέλουμε να καταδικάσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΖΙΤΣΑΣ, Παλιαγκα Θ., ο οποίος μιλούσε προκλητικά, προσβλητικά και υποτιμητικά σε βάρος ποδοσφαιριστών μας, εκμεταλλευόμενος την ελαστικότητα του διαιτητή του αγώνα, με αποκορύφωμα τη στιγμή που χόρεψε “τσάμικο”, λέγοντας ειρωνικά στον β’ βοηθό του αγώνα «είσαι μπαλαρίνα» σε φάση που τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ! Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε ήδη κίτρινη κάρτα σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, που δυστυχώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 με τον Τσέπη Γ. να μειώνει στο σκορ με πέναλτι 5 λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης!

Η διοίκηση της ΑΕ ΡΙΖΑΣ θέλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ΑΟ ΖΙΤΣΑΣ ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας για τη δουλειά που έχει κάνει, όμως είναι αδύνατον να μην καταδικάσει τέτοιου είδους απολίτιστες συμπεριφορές εν έτη 2018!! Δεν μπορεί κάθε φορά που πηγαίνει ομάδα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο να φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της, εκμεταλλευόμενοι οι φίλαθλοι του ΑΟ ΖΙΤΣΑΣ την ατιμωρησία από τους αρμόδιους φορείς, εδώ και τόσα χρόνια!



Τέλος οι φίλαθλοι της ομάδας ΑΕ ΡΙΖΑΣ φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα, μετά τις απειλές που δέχτηκαν, κάλεσαν την αστυνομία!"



Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζώη και 8 λεπτά μετά ο Παντούλας Θ. με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. Η Ρίζα κατάφερε μόνο να μειώσει στο 89΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσέπη.



ΖΙΤΣΑ : Στράτος, Καραμίχος (Παντούλας Σ. 73΄), Χρήστου, Ζώης, Νάζο, Τσιανέλης, Παλιάγκας (Πατσιάς 93΄), Κουργιάς, Τσούμπρης (Τόρης 81΄), ΠαπαγεύρΗς, Παντούλας Θ.

ΡΙΖΑ : Δρόσος Β., Παύλου (Βρόσγος 18΄), Στεφάνου Α., Κυριακόπουλος, Τζώρτζης, Κοτσώνης, Μπάρμπας, Στεφάνου Δ., Τσουβάλης (Δώνος 46΄), Τσέπης, Λαβδανίτης (Δρόσος Φ. 80΄)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου