Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Τακτική Γενική Συνέλευση – Εκλογοαπολογιστική των σωματείων της Ε.Π.Σ. Ηπείρου!!! (Videos)





Πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Du Lac η Τακτική Γενική Συνέλευση – Εκλογοαπολογιστική των σωματείων της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.



Η παράταξη του Κώστα Βρακά ήταν η μοναδική υποψήφια, όποτε η μόνη εκκρεμότητα ήταν πόσους σταυρούς θα έχει ο κάθε υποψήφιος, ενώ το νέο σχήμα θα βγει μετά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ..

85 σωματεία είχαν πάρει πληρεξούσιο, αλλά οι Καρυές δεν προσήλθαν, όποτε ψήφισαν 84 σωματεία. Τα ψηφοδέλτια ήταν 83 έγκυρα και 1 άκυρο.



Οι σταυροδοσία έχει ως έξης :

Κώστας Βρακάς 83
Βασίλης Ευθυμίου 73
Παναγιώτης Δαβής 73
Παναγιώτης Γκόλιας 72
Σωτήρης Τριανταφυλλίδης 69
Λάζαρος Κιτσάκης 67
Κωνσταντίνος Λιανός 67
Αριστείδης Παππάς 67
Νικόλαος Μπράτσας 64
Στέφανος Μιχάλης 63
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος 63

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον γραμματέα της Ενώσεως Λάζαρο Κιτσάκη να αναφέρει τα θέματα της γενικής συνέλευσης.



Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. Κώστας Βρακάς, όπου τόνισε πως στόχος της ένωσης είναι να διεκδικήσει όσο πιο πολλά μπορεί για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα σωματεία. Να διεκδικήσουν νέα γήπεδα και όσο το δυνατόν καλύτερη συντήρηση των υπαρχόντων. Ο κ. Βρακάς τόνισε πως κάποιοι βοηθάνε όντως, αλλά ήταν καυστικός και ανέβασε τον τόνο της φωνής του για κάποιους που όπως είπε κοροϊδεύουν και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα.


Στη συνέχεια γίνεται ο διοικητικό απολογισμός. Ακολουθεί ο οικονομικός από τον λογιστή της Ενώσεως Αναστάσιο Κατσουλίδη. Εγκρίνεται και ο προϋπολογισμός για τη νέα χρόνια.


Το λόγο πήραν και δυο παράγοντες σωματείων. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Θύελλας Ελεούσας κ. Τίκας μίλησε για το πρόβλημα που έχει με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις η ομάδα της Ελεούσας και πως χρειάζεται την βοήθεια της Ενώσεως όταν θα επισκεφτεί κάποιους αρμοδίους φορείς. Μια σκέψη που βρήκε σύμφωνο τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΗΠ..


Επίσης μίλησε και ο εκπρόσωπος του Αστέρα Αμφιθέας κ. Λιούρης, ζητώντας μεγαλύτερη πίεση για επιχορηγήσεις και βοήθεια από την Ε.Π.Ο..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου