Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στους Χουλιαράδες!!!




Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στους Χουλιαράδες για την επόμενη σεζόν, χωρίς αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, όπου ηγείται για ακόμη μια χρονιά ως πρόεδρος ο Κώστας Σιόντης.

Στη θέση του προπονητή παραμένει ο Σπύρος Τασούλας, ο μακροβιότερος προπονητής σε πάγκο ερασιτεχνικής ομάδας του Νομού μας. Επίσης στη θέση του Γενικού Αρχηγού και την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ο Γιάννης Γιωτίτσας.

Η ομάδα θα συνεχίσει όσο γίνεται με τον ίδιο κορμό από πέρυσι. Υπάρχουν συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα και οι περισσότεροι είναι θετικοί στο να παραμείνουν. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Κυριάκου Κακαράντζα και Νικόλαου Γούλα, που συμφώνησαν με τη διοίκηση.

Με όλα τα υπόλοιπα παιδιά έχει επέλθει σχεδόν συμφωνία απλά λόγο εξεταστικής και πανελληνίων οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν την τελική απάντηση των παικτών. Επίσης θα γίνουν κάποιες προσθήκες, που θα ανακοινωθούν σύντομα. Η μεταγραφική πολιτική των Χουλιαράδων δεν αλλάζει και η ομάδα στηρίζεται κυρίως στον υπάρχον κορμό.

Τέλος η Α.Ε. Χουλιαράδων ευχαριστεί τον Τάσος Ξυλογιάννη για την προσφορά του, που λόγω λήξης των σπουδών του στην πόλη των Ιωαννίνων αποχωρεί από την ομάδα. Όπως και καλή θητεία στον Νίκο Γκορτζή, που είναι φαντάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου