Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των διάφανων πάνελ στη σκεπαστή των Ζωσιμάδων!!!




Μέρος των πάνελ της μεγάλης σκεπαστής στους «Ζωσιμάδες», αντικαταστάθηκε με υλικό όπου μπορεί να περάσει το φως του ήλιου.

Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα του παγώματος, κατά τους χειμερινούς μήνες, ενός τμήματος του χλοοτάπητα.


Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ αναφέρει :

"Οι καρποί της από 3/8/2017 συνάντησης της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ με τον περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη είναι πλέον ορατοί.

Η συνεργασία ΠΕΑΚΙ και Περιφέρειας Ηπείρου φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα και συμπληρώνει το σημαντικό έργο που επιτελεί το ΠΕΑΚΙ για την τοπική και όχι μόνο, αθλητική κοινότητα.

Τις επόμενες μέρες ξεκινάει ένα ακόμη έργο της προγραμματικής σύμβασης ΠΕΑΚΙ-Περιφέρειας Ηπείρου. Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση του parking του κολυμβητηρίου στη Λιμνοπούλα. Η δημιουργική αυτή σύμπραξη κορυφώνεται με τις παρεμβάσεις που πρόκειται να κάνει η Περιφέρεια στο χώρο των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων (λεμβαρχεία, πύργος κωπηλασίας), ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ το 2019.

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, καθώς και τον υπηρεσιακό μηχανισμό της Περιφέρειας Ηπείρου που με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης στέκεται αρωγός στο δύσκολο και σημαντικό έργο που επιτελεί το ΠΕΑΚΙ για όλη την τοπική κοινωνία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου