Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Φιλικό Ζωοδόχος - Ανατολή : 1-5!!! (Video)




Στο γήπεδο Ζωοδόχου η τοπική ομάδα φιλοξένησε για φιλική αναμέτρηση, στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, την ομάδα της Ανατολής.

Δυνατό τεστ για τους νεοφώτιστους γηπεδούχους, που ηττήθηκαν με σκορ 1-5 από τους «Πόντιους». Η ομάδα της Ανατολής έχει και φέτος στόχο το πρωτάθλημα, δείχνοντας πιο δυνατή από ποτέ. Οπότε η διαφορά δυναμικότητα ήταν εμφανής, αλλά αυτό μόνο καλό κάνει στη Ζωοδόχο, ώστε να καταλάβει πιο νωρίς και τις διαφορές της κατηγορία γενικότερα.

Παίχτηκαν δυο 40λεπτα ημίχρονα, όπου στην αρχή και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με πιο αναγνωριστικό παιχνίδι. Περίπου στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από στημένη φάση, με τον Δήμο να εκτελεί το κόρνερ και τον Μπίτζιο από κοντά να σκοράρει. Ένα γκολ πέτυχε στη συνέχεια ο Θανάσης, αφού πήρε τη μπάλα από βαθειά μπαλιά, αν και υπάρχει υποψία οφσάιντ (δεν υπάρχει επόπτες στο φιλικό ματς, μόνο διαιτητής). Η Ανατολή έκλεισε με ένα τρίτο γκολ το ημίχρονο, όταν ο Θανάσης πάσαρε στον Σκλιβανίτη κι αυτός δεν αστόχησε.



Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές κι από τις δυο ομάδες. Η Ανατολή πέτυχε και τέταρτο  τέρμα με τον Ντασούτη, έπειτα από ασίστ του Δήμου. Στη συνέχεια η Ζωοδόχος ήταν αυτή που πίεσε και κατάφερε να μείωσε με τον Κατσάνο, που πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-4. Τελικό 1-5 λίγο πριν τη λήξη, με ατομική ενέργεια και πλασέ του Ντασούτη.

Καλοί οι δυο γκολκίπερ της Ζωοδόχου, Καρατζένης (υπό δοκιμή από Α.Π.Ο.Ε.Λ.) και ο Λάτσης, παρά τα 5 γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λάτσης έπιασε και πέναλτι του Δήμου, ενώ απέκρουσε κι ένα καλό σουτ του Σκανδάλη.

Βίντεο με το 1ο και 3o γκολ της Ανατολής και δυο καλές αποκρούσεις του γκολκίπερ Λάτση των γηπεδούχων, η μια σε πέναλτι : 




ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Καρατζένης, Κυπριανός, Τσίος, Τσιότσικας, Δημητρίου, Πρεμετής, Λούζης, Θωμόπουλος, Ντόντης, Κολιός, Μαργιόλας

Έπαιξαν : Λάτσης, Κατσάνος, Μπάτζιος, Μποτής, Αναστασιάδης

ΑΝΑΤΟΛΗ : Θαμελής, Νικολάου, Κίτσος, Τζίμας, Μπίζιος, Σκανδάλης, Κλιτσινάρης, Δήμος, Θανάσης, Ντασούτης, Σκλιβανίτης

Έπαιξαν : Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Χριστοφορίδης, Αλεξίου, Παπαγιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου