Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Ο Λάζαρος Γιώτης στο "τιμόνι" του Α.Ο. Σταυρακίου!!!




Μετά την παραίτηση του Ανδρέα Στάμου από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Σταυρακίου, το Δ.Σ. της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Λάζαρο Γιώτη!


Ανακοίνωση του Δ.Σ. Α.Ο.Σταυρακίου :

"Το Δ.Σ. του Α.Ο.Σταυρακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ.Γιώτη Λάζαρο. Ο κ.Γιώτης, ο οποίος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA B, συμφώνησε εξ ολοκλήρου στο νέο πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδος για τη λειτουργία του συλλόγου και εξέφρασε τη διάθεση να προχωρήσει μαζί μας στην υλοποίησή του.

Αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος  όπως επίσης και του τμήματος νέων του συλλόγου και σε άμεση συνεργασία με τον υπεύθυνο υποδομών του συλλόγου κ.Κουβεντάρη Αθανάσιο θα πραγματοποιήσουν την ομαλή μετάβαση των νεαρών ποδοσφαιρικών στο ανδρικό τμήμα.

Τον καλωσορίζουμε στα νέα του καθήκοντα, του δείχνουμε αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη και ελπίζουμε με την εμπειρία και την κατάρτισή του να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου