Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Με Πέτρο Σιούλη στον πάγκο ο Π.Α.Ο. Πεντέλης!!!




Νέο τεχνικό έχει από σήμερα και επίσημα ο Π.Α.Ο. Πεντέλης, αφού η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Πέτρο Σιούλη να διευθύνει τις «αρκούδες» για φέτος!

Κάτοχος διπλώματος UEFA C από το καλοκαίρι του 2017. Με πέρασμα τη σεζόν 2016-17 από τα μπαμπίνι στις Ελπίδες Ιωαννίνων, ενώ σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και στις τρεις ερασιτεχνικές κατηγορίες τις τοπικής μας Ε.Π.Σ.. Πλούσια εμπειρία στα ερασιτεχνικά γήπεδα, που σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα της Πεντέλης.

Ο νέος προπονητής δήλωσε :

"Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο, συνάδελφο δημοσιογράφο και τεχνικό διευθυντή της  ομάδας Λευτέρη Παππά για την άψογη προσέγγισή του και εν συνεχεία τον  Πρόεδρο κ. Τάσο Περιστέρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου στην πρώτη μου προπονητική καταβύθιση σε ανδρικό επίπεδο. Μέσα από τη δουλειά των προπονήσεων θα επιδιώξουμε να αξιοποιήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώνονται από τους πιο έμπειρους. Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές.

Ραντεβού στα γήπεδα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου